Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmyślona Ona

Chłopy to są durne( niektóre )

Polecane posty

Gość zmyślona Ona

Prosiłam Go rano żeby posprzątał swoje rzeczy,a On że idzie na basen dla zdrowia :O a ja kurrwa nie muszę :O jeżdżę na szmacie od rana,a ten przychodzi z basenu,zjadł obiad i mówi że do kolegi idzie :O bo zadzwonił.Nie odmówi mu przecież,przyjdzie pewnie nad ranem.Zostawiłam te jego graty,nie ruszę palcem.Chłopy to są durne jednak :O

Gość marian z usa
On cie wyrucha, zje , wypije , wyspi sie wysra, a ty posprzatasz i grzecznie dasz dupy, ot taki twój zywot głupia pizdo !!!

Gość zmyślona Ona
Nie dla niego kurrwa sprzątałam ogólnie a to co On miał zostawiłam.

Gość zmyślona Ona
Mylisz się Marianie z sexem u niego krucho.

jak mu na wszystko pozwalasz to sobie robi co mu sie podoba i to nie on jest durny :d on juz tam dobrze wie co robi

Gość zmyślona Ona
A co miałam Go przykuć do kaloryfera? :O Wasi to co pewnie torty pieką i okna myją :D

nie. moj nie piecze i nie myje okien. ogolnie miga sie od obowiazkow ale kiedy go poprosze o sprzatniecie to nie wychodzi na basen! ogolnie ja zajmuje sie domem, nie narzekam na kafe, tylko jak mnie wkoorwi to mu mowie ze ma posprzatac. kropka. koniec.

a zebys wiedziala :d moj czasem cos upichci i ciacho jakies proste upiecze, kuchnie mi wysprzata :P i to sam od siebie :D