Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3131

6 miesięczne dziecko budzi się co chwila w nocy

Polecane posty

kiedyś dziecko potrafiło przespać bez przerwy nawet 6 godzin a od jakiegoś miesiąca niedość że chodzi o 12 w nocy spać to jeszcze budzi się co chwila. jestem wykończona. może któraś z was też tak miała?

Gość leonalewis
to pewnie ząbki...

Gość katikati
tak,moje 6 mies dziecko tez czesciej sie budzi i bardzo ciezko mu zasnac wieczorem.biedactwo.widze ze wciaz wtedy gryzie misia wiec to musza byc zabki

Gość kikolec
ja mam to samo... obstawiam albo zabki albo za suche powietrze w pokoju, czytalam nawet, ze dziecko okolo 7 miesiaca moze przechodzic jakis skok rozwojowy

Gość Mój Syn ma 7,5 miesiąca
i od ponad 1,5 miesiąca budzi się co chwilę z płaczem.

Gość loris26
Mój syn od urodzenia do 3 lat sie tak budził w nocy, czasem co godzinę.Dopiero jak miał z 6 lat to przespałam normalnie noc.obyście i Wy tak nie miały.

Przyczyna mogą być ząbki, zbyt ciepło w pokoju chęć przytulenia do cyca albo maminy albo ostatnio wyczytałam , że może byc przyczyna w niedojrzałym jeszcze układzie nerwowym i dzieci maja problem z przechodzeniem w fazy snu i dlatego budza się z płaczem

Mojemu akurat zęby wychodzą le obywa sie bez goraczki czy innych obajawów. Karminy jest modyfikowanym i zauwazylam ze coraz mniej je ale za to czesciej sie domaga butelki. Jesli karmię piersia budzi sie juz po pół godz po karmieniu a jesli wypije 100 ml to wystarcza mu na 2-3 godz. Obstawiam ze takie ma cykle czy fazy spania. Jak zaczniej jesc jeszcze mniej tego mleka to przestawiam go na wodę i zobaczymy jak to podziała.

Gość zależy z jakiego
moja córeczka 9 miesięczna prawie od urodzenia przesypiała całe noce,a teraz już przez jakieś 2 tygodnie co chwile się budzi,albo popłakuje ciągle przez sen,normalnie nie mam już siły później być z nią cały dzień,bo też piszczy,strasznie nerwowa sie zrobiła,