Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zmęczona takim życiem..

Okropnie obfity okres POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Zmęczona takim życiem..

Blagam, pomóżcie mi, od ok 6 lat męczę się z obfitym okresem, zaznaczam że chodzę regularnie do ginekologa, przepisywałą mi już chyba z 12 różnych tabletek hormonalnych i żadne na dłuższą mete nie pomagały. Okres zawsze trwał 7/8 dni i był okropny, dosłownie lało się ze mnie. Do tego dochodziły niemiłe skurcze (już w trakcie stosowania tabletek) i ogólnie byłąm cała obolała i nerwowa. Miesiąc temu zdesperowana poprosiłam swojego ginekologa o zastrzyki antykoncepcyjne. Dodam ze dzieki tabletkom jedynie uregulował mi się okres, wczesniej nie bylam w stanie przewidziec kiedy sie pojawi. Wziełam pierwszy zastrzyk i wszystko bylo ok. w tyg kiedy powinien byc okres pojawilo sie takie 3 dniowe malusieńkie plamienie, ucieszyłąm się , że tak będzie wyglądac okres i odczułąm wielką ulge(słyszałam ze przy zastrzykach nie powinno byc okresu praktycznie wogóle) . Jednak w 4 dniu plamienia przeżyłąm szok, dostałąm tak obfitego okresu , jak wcześniej, myślalam ze to normalne, wiec poczekałam, jednak trwało to równe 12 dni. Obfity okres, świeża krew przez 12 dni, myślalam ze bede mdlec, poniewaz traciłam naprawde duzo krwi, czułam sie tragicznie. Bylo to dwa tyg temu jak zakonczyla sie ta masakra i od tego czasu probuje sie dostac do ginekologa by jej to zgłosic, ale ciagle jej nie ma, zawsze pisze ze nieobecna. Jesteście w stanie powiedzieć mi co się ze mną dzieje? Dodam że mam dopiero 18 lat i nie chce by całe moje zycie tak wyglądało... Czuje się już tak strasznie zmęczona, jestem kaleką przez 8-12 dni w miesiącu...pomózcie, jakies domowe sposoby, rozmyslalam nawet czy mam endometrioze ale mialam robione badania i nic nie wyszło..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować