Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca109

Jak prawiczki radza sobie bez seksu

Polecane posty

Gość pytajaca109

Tylu jest prawiczkow, czesto niemlodych, majacych wiecej niz 25 lat a czasem wiecje niz 30. Jak oni moga zyc bez seksu? Nie potrafie sobie tego wyobrazic....

Gość custom nick
a jak ktoś, kto nie pali trawy jest w stanie się bez niej wyluzować ? na tej samej zasadzie. nie znasz czegoś, to Ci tego nie brakuje :)

Gość Miliana23
dokładnie!

Gość dsdsdsdsdsdds
czyli dziewice maja tak samo?

Gość rumianekkk
sporo żonatych tez sobie bez sexu radzic musi :P głupie pytanie...

Gość custom nick
Lenny tak, ale jeśli ktoś się jeszcze nie bzyczył, to nawet jeśli ma jakieś tam ciśnienie, to łatwiej mu z tym wytrzymać niż ktoś, kto już to zna :)

Gość dsdsdsdsdsdds
dlaczego ciezej?

Gość Miliana23
Poza tym oni robia to ręką bo innych sposobów nie znają.

Gość custom nick
Inteligentny tępak --> dziękuję :)

Tez prawda , ale taki czlowiek w wieku nastoletnim musial z tym powalczyc , i nawet jesli to pokonał to dziwne ze na widok pieknej kobiety czy tego co go podnieca niema ochoty

Gość ale co z tego wynika
czy go podnieca czy nie jak i tak nie ma szansy by ja zaliczyc? :D

Ja co prawda nie jestem prawiczkiem, ale tak jakby jestem, bo robiłem to tylko raz i to 4 lata temu. Także jak sobie radzę bez seksu? Głupie pytanie, a od czego jest masturbacja, jak nie wyładowania napięcia i sfrustrowania seksulnego?

Wtedy ucieka w masturbacje , jeżeli trwa to dlugo to ta masturbacja zaczyna mu wystarczac ,

a ogolnie z laska to trzeba sie nameczyc :D

mowie o normalnych laskach jakie spotykasz na ulicy :D

w tym problem komu daja temu daja chociaz nawet jesli teraz jakas by dala mi jest duze prawdopodobienstwo zebym odmowil stracilem ochote na takie zabawy

Mam dopiero 21 lat, a już zdołałem się boleśnie nie raz przejechać na dziewczynach. Lubię cycki i kobiece tyłeczki, ale gra jest nie warta świeczki. Nienawidzę tych wszystkich kobiecych gierek. Kobiety często wyglądają niewinnie jak anioły, a potrafią zniszczyć psychikę człowieka.

Gość Slidechick
BSA jestes ohydny. Nie dziwie sie, ze nikogo nie masz i obys nie mial bo kazdej dziewczyny na Ciebie szkoda. Z samych Twoich slow, nie tknelabym Cie nawet rozrzazonym pretem na bezludnej wyspie. Jedz dalej na recznym, faktycznie - powod do dumy :D a ideologie nawet do osranych majtek mozna dorobic.

Gość Slidechick
Absolutnie o nic. Z tego co piszesz, wychodzi z Ciebie zraniony chlopiec. Prosze zatem, nie uogolniaj bo nie kazda kobieta to lecaca na kase wredna suka. Kochales kiedys kogos poza soba?

Gość Slidechick
Piszac tak, tylko sie blaznisz. Rozsmieszyl mnie Twoj opis, dzieki za dobra dawke humoru :) tak sie sklada, ze do 40 to mi troche brakuje, wiec sobie daruj zalosne domysly. Zabolalo to Ciebie co napisalam i probujesz mnie zirytowac, coz przykro mi mission failed - zycze Ci abys pokochal z wzajemnoscia. Nie bedziesz uplycal 'rzniecia'. Co Ty w zoo pracujesz? Majac takie nastawienie, sam sobie robisz krzywde. Przykre. Tymczasem ide spac, dobranoc.

Co z tego że ruchałem?To byłą jedna z imprez(teraz już w ogóle nie imprezuję), napiliśmy, a wiadomo że kobieta, pijana jest dużo łatwiejsza, tym bardziej że to szmata była. Zamknęliśmy się w łazience... ogólnie szybko doszedłem i nie jest to aż tak miłe wspomnienie. Odkąd skończyłem szkołę mój kontakt z kobietami jest naprawe minimalny.

Wiesz ja cenię ludzi o odmiennych poglądach niż szara masa. Nawet jeżeli się z nimi nie zgadzam, to cenię to że ktoś myśli samodzielnie, a nie powtarza poglądy "normalnych" ludzi, choćby najbardziej debilne, ale przez większość ludzi uznawane za "normalne"