Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjdznbfkjzd

Jak upiec całego kurczaka???czy w folii czy bez??

Polecane posty

Gość lkjdznbfkjzd

moze ktos poradzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja piekę na blaszce
podlewam sosem w trakcie pieczenia , ale obracam też ,żeby równo był opieczony

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jak dlugo pieczesz
ja w sumie nigdy nie pieklam calego zazwyczaj udka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
albo jedno i drugie :) to znaczy piec w naczyniu odkrytym przez jakiś czas a jak skórka ise zarumieni przykryć . Wtedy i wilk syty i owcza cała :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dobrze Ewa pisze ;) z naczynia zaroodpornego wychodzi super i nie trzeba wcale odkrywac bo nawet pod przykryciem tworzy sie ta chrupiaca skorka. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lena #
ja robię w naczyniu a 15 mintu przed końcem - zdejmuję pokrywę wtedy pięknie się przypieka skórka, mniam ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość anjja jaaa
dostałam w prezencie komplet naczyn zaroodpornych ale niestety bez pokrywek, czy folia aluminiwa działą tak jak pokrywka???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mniej więcej z tym, że jak pieczesz z termoobiegiem, to trzeba dokładnie tą folią owinąć, zeby Ci nie fruwała

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×