Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :/ :( :/

czy przerywa wam dźwięk w tvn?

Polecane posty

od prawie dwóch tygodni cos mi szwankuje z dźwiękiem ale tylko na tvn, czyżby multimedia dawały ciała? To nie wina kabla od anteny, w drugim pokoju jest to samo, ale jak oglądam online to nie ma tego problemu, też to macie?

Gość Matrona forume kafelemkmkjfdhe
u mnie podobnie, też mam multimedia ale raczej inne kanały działają normalnie prawda jest chyba taka że tvn wysyła jakieś informacje podprogowe np. wczoraj podczas powtórek "na wspolnej" igor coś bełkotal.... jestem pewna że to sprakwa palikota

Matrona, a od dawna tak masz? Bo ja od wczoraj nie mogę nic normalnie obejrzeć. I z jakiego woj. jesteś?

Lublin tak, juz myślałam, że psuje mi się tv, ale w drugim jest to samo, coś z nadawaniem jest nie tak u nich

Gość Matrona forume kafelemkmkjfdhe
mazowieckie nie wiem od kiedy bo nie oglądam za często tvnu tylko w soboty te powtórki na wspolnej...ogladam polsat,tvp1, polonie, tv4 wszystko inne dziala

ja Płock, czyli widzę zesrało się na skalę ogólnopolską A może Kaczyński zagłusza? ;P

Mam z TP i już szlag mnie trafia:( Obraz się zatrzymuje i mówią tak jakby czkawki dostali.

Gość wojujący katolicy Radia
Marysia, wypieli dupska i na hasło o.Rydzyka piardli w stronę salelity i zmienili trajetorię i sygnał nie trafia w anteny naziemnie. Wiem, bo mam cynk z Torunia.

Może to warunki pogodowe bo tylko lekki wietrzyk,deszczyk i ni chu chu z oglądania:)

Gość wojujący katolik Radia Marysia
bojówka nasza obesrała antenę nadawczą tych bezbożników i kutasów połamanych.

ej no ej no, srać to u siebie fajfusy, ja chce obejrzeć Programy kulinarne bez zakłóceń