Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gina c

mam ciśnienie 96/73

Polecane posty

Gość gina c

jest mi duszno mdli mnie od rana szarpało mi srce ,czy jest ktoś kto zna sie na medycynie co mam robić wzywać lekarza czy to przejdzie

Gość aedrr4ty
ja sie tak na co dzien czuję. serce mi szarpie, wali, kopie ale ja to mam nerwicę więc nie dziwie sie

Tak jak w odpowiedzi wyżej to może być nerwica. Jeśli jesteś ogólnie zdrowa to taki jeden dzien złego samopoczucia nie powinien zagrażać Ci, natomiast jeśli stan sie systematycznie pojawi najlepiej udac się do specjalisty chociażby na poradę. Twoje ciśnienie nie jest wcale az takie niskie. Są osoby, u których niskie ciśnienie - zarówno te skurczowe jak i rozkurczowe jest zwykle na dość niskim poziomie i funkcjonują bez większych problemów. Staraj sie dzis kontrolowac ciśnienie - jesli za mocno skoczy badz spadnie i jesli bedziesz sie bardzo zle czuła to dla spokoju możesz zgłosić się na pogotowie.

Gość klara xs
jedź lepiej do lekarza to nie jest dobre ciśnienie i nie ma nic wspólnego z nerwicą

Gość
Ale znów nie tragiczne jest ciśnienie , niskie tylko

Gość ksiodz proboszcz
jebnij dwie kawy to ci podskoczy do 110 może

Gość
Albo herbata bacno mocna jak masz liściastą czarną herbatę to zrób sobie pół szklanki mocnej naprawdę herbaty Teina jest mocniejsza od Kofeiny