Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammamia!

Co na obiad do 20 zł?

Polecane posty

Gość razjezajuszczaja istina
ziemniaki z piekarnika z ziołami :D mniam, mniam, mniam :D

Gość Mammamia!
Hahaha :) Wiesz... Ja mam taką 70 letnią sąsiadkę, która lubi młodych mężczyzn :D i nawet dobre pierniczki robi :D :D :D

Gość asfasdfg3e24
Pierniczka zjadłbym nie powiem, ale babci stanowczo podziękuje :P Nie to nie, gorzej jak Ty będziesz potrzebowała okładów- to co do sąsiadki pójdziesz?

Gość Mammamia!
No słuchaj dostane od niej gerty robione na drutach :D nie sądzę by potraktowała mnie jak młodego mężczyznę :D :D :D Mistrz studiuje? ;>

Gość asfasdfg3e24
A jak babcia jest hipisowską lesbijką, może będzie wolała młodą sąsiadkę niż sąsiada :P Czasem bywam na wydziale, więc można powiedzieć że studiuję ;)

Gość Mammamia!
Myślisz, że może pod przykryciem moherowego beretu marzyć o młodych dziewczynkach ? to mogłoby wyjaśniać dlaczego tak czesto mnie odwiedza... :D Słuchaj no najważniejsze, że wiesz gdzie jest dziekanat ;]

Gość asfasdfg3e24
Ja na twoim miejscu uważałbym na nią, kto wiec co w niej siedzi ;) To dziekanat wiem gdzie jest hehe A koleżanka na którym roku jest?

Gość Mammamia!
A koleżanka będzie się niebawem bronić, na III :D rozmawiasz z przyszła Panią nauczycielką :D Dzieci własnie o takiej nauczycielce jak ja marzą :D

Gość asfasdfg3e24
To fajnie bo ja potrzebuje nauczycielki ;) A to lubisz dzieciaczki że chciałaś zostać panią nauczycielką? Ja w sumie też na 3 roku.

Gość Mammamia!
Lubię lubię, jestem też niania i wolontariuszką :) opowiadaj co studiujesz? :) umieram po kolacji :| Bog mnie pokarał :| :D

Gość asfasdfg3e24
Było się z sąsiadką podzielić to teraz byś nie umierała :P A ja studiuje transport. A na czym polega Twój wolontariat?

Gość Mammamia!
Wiem, wiem ;/ obiecuję, że to był ostatni raz :D jestem wolontariuszką w stowarzyszeniu i zajmuje się dziećmi i osobami niepełnosprawnymi. Czasami wystarczy zwykła rozmowa a czasami trzeba gdzies pojechać do urzędu cos załatwić albo do fryzjera :) albo pomóć podczas codziennych czynności... Ale jestem szczęśliwa :)

Gość asfasdfg3e24
No to super, podziwiam Cie ;) I jeszcze Cie to uszczęśliwia to już w ogóle ;) Ja to raczej nie mam podejścia do obcych osób,dzieci itd.

Gość Mammamia!
Ze mną jakoś sobie radzisz :D zdradź mi ten wstydliwy sekret i powiedz mi co Ty robisz na kafeterii ? :D

Gość asfasdfg3e24
Może dlatego że wirtualnie :P A co mnie tutaj sprowadza- nuda. A Ty tutaj często bywasz?

Gość Mammamia!
Właśnie nieee. Rzadko, bo szczerze mówiąc trudno jest spotkać kogoś normalnego, kto nie proponuje Ci sexu przez internet ;] nie lubie takich Figo Fago :P Tobie chłopcy też to proponują? ;> :D

Gość asfasdfg3e24
Czasami proponują jak napiszę bez rodzajowo :P To co Panią nauczycielkę tutaj sprowadza? A tak w ogóle to czego będziesz uczyć?

Gość Mammamia!
Dzieciaki z 1-3 oraz w szkołach specjalnych lub przysposabiających do życia :) naprawdę fantastyczna praca :) a bo głodna byłam, a mam juz dosyć "Pomysłów na " pomyślałam, zapytam ludzi może mi coś wartościowego przekażą :D

Gość asfasdfg3e24
Miałem bratanka w tym wieku (teraz już starszy) to bywało śmiesznie ;) To musisz pisać częściej ja pomysły na przerabiałem w tamtym roku a teraz to normalnie już coś niecoś umiem sobie ugotować ;)

Gość Mammamia!
powiedz coś o sobie w trzech zdaniach :)

Gość asfasdfg3e24
Zadałaś mi chyba najtrudniejsze pytanie :P I raczej nie lubię opisywać się na kafe, więc może zmienimy miejsce naszej pogawędki?

Gość Mammamia!
dawaj gadulca :)

Gość asfasdfg3e24
39871335 Obym tego nie żałował- nie chodzi mi o Ciebie, ale mam nadzieje że nikt tutaj na ten temat nie wchodzi ;)

Gość imirini
W tej cenie to zawsze się mieszczę z daniem z kurczaka i do tego przyprawa do złotego kurczaka knorr, jest wyśmienite.