aniaaa25 0 Napisano Grudzień 18, 2011 dziuewczyny czy wam tez leci taka woda przed okresem i macie uczucie nawilzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Grudzień 18, 2011 NIKT NIE ODPOWIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mania3333 Napisano Grudzień 18, 2011 Od jakiś dwóch miesięcy mam tak samo i nie wiem czym jest spowodowane.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noeee Napisano Grudzień 18, 2011 ja tak nie miałam nigdy a u gina byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Grudzień 18, 2011 jestem przed okresem wlasnie. tj. moj 28 dcmniej wiecej od 3 dni mnie czasem brzuch zaboli jak to na okres ...ale ta woda mnie niepokoi:( a do tego sutki sa jakies dziwne..paranoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Grudzień 18, 2011 nie macie takiej wydzieliny przed @?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kszewuszka Napisano Grudzień 18, 2011 ja też tak mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Grudzień 19, 2011 i zrobilam test..nie wytrzymalam i negatywny..wiec trzba czekan na wredna @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wddjdhdn Napisano Grudzień 20, 2011 tez tak miałam :/ z tego zas mi sie przerodzilo w bialy;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach