kaska101 0 Napisano Grudzień 18, 2011 Witam. Może to pytanie wyda się dla was banalne, ale ja się na prawdę martwię ponieważ niedawno byłam w ciąży (która była wpadką ponieważ zawiodła prezerwatywa), lecz poroniłam samoistnie. Tym razem chodzi o petting. Otóż niedawno uprawiałam z moim chłopakiem petting. Na mojej ręce znalazła się spora ilość spermy, na jego też. Oboje umyliśmy ręce mydłem. Następnie on robił mi przyjemność palcami i później moje palce również były w środku. Pytanie czy mogłabym po takim czymś zajść w ciążę? Teraz analizuję wszystko, mój strach jest podwójny ponieważ tak niedawno byłam w ciąży. Miesiąc temu miałam pierwszy okres po poronieniu. Niedawno zaczęło mnie boleć podbrzusze i już nie wiem czy to z powodu zbliżającego się okresu, czy może z powodu ciąży? Mam się czym martwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asadsf Napisano Grudzień 18, 2011 Zdecydowanie nie, nie ma co się bez sensu denerwować, przecież nie było żadnego ryzyka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach