Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upust upust

podrywał was kiedyś LEKARZ?????????????????????----------

Polecane posty

Gość mnbvcvbnm, 9999
czy to ze lekarz zwraca na mnie uwage, moj wyglad itp to znaczy, ze mnie podrywa? sama sie pogubilam....

Gość jshd hbxhbd njhbeb
dzieczyny mało prawdopodobne zeby lekarz odwżył sie na cos wiecej w stosunku do swojej pacjetki nawet jakby mu sie bardzo podobała

Gość mnbvcvbnm, 9999
no tak ja wiem , zwlaszcza jak ma zone, ale czy prawienie komplementow pacjentce to juz jakas forma podrywu??

Gość jshd hbxhbd njhbeb
może poprostu uważac ze jestes ładna i tyle , faceci tak maja ze ciesza sie na widok ładnej kobiety lepiej nie wychódz pierwsza z incjatywa bo możesz tego żałowac

Gość mnbvcvbnm, 9999
hmmmm... on ma zone, ja meza.... ja nic nie chce od niego tylko sie zastanawialm, czy to juz byl podryw, czy nie

Gość królowa wszystkich ksieżniczek
głupoty a realia przedstawiają sie inaczej

Gość jshd hbxhbd njhbeb
hmmmm a jak przedstwiaja sie realia

Gość mnbvcvbnm, 9999
no dobra glupoty, ale to byl podryw, czy nie??

Gość mnbvcvbnm, 9999
nikt nie odpowie???

Gość mnbvcvbnm, 9999
no piszcie ludziska, tak was dużo tu!!!

Gość temat wiecznie żywy
podrywał oczywiście. a gdyby podchwyciła temat i przejęła inicjatywę, co by było dalej?

Gość gość
gdy mnie w gabinecie podrywal to kilkanascie razy go na dystans trzymalam,az mu w gabinecie loda zrobilam i gdy zobaczylam co w buzi mialam to sie po za gabinetem na wiecej umowilam i wcale nie zalowalam bo bylo bosko i po tym jeszcze z nim pare razy sie spotykalam,az zmienil miejsce pracy

Gość gość
przychodzi ladna dziewczyna to w lekarzu odzywa sie lowca

Gość gość
z obserwacji lekarze jako mezczyzni bardzo boja sie Kobiet pewnych siebie takich unikaja raczej gustuja w memlach ktore beda im posluszne nawet jesli jakas takowa przebojowa Kobietka sie im spodoba to rozum bierze gore nad dolem :D na zony biora sobie ciche spokojne nudne myszki

Gość gość
Mnie podrywal moj chirurg,prawil komplementy, traktowal mnie inaczej niz reszta pacjentow, byl nad wyraz mily. nawet na kawe mnie zaprosil ale odmowilam bo mialam juz wtedy narzeczonego :)

Gość gość
ja w wieku lat 19 mialam kolke nerkowa, bylam zolta z bolu, i podrywal mnie z 35 letni jak mi sie wtedy wydawalo stary dziad;] patrzyl sie na mnie wymownie i kiedy mnie badal to kazal mi zsunac majtki bardzo bardzo nisko..ludzie.. jeszcze sie mnie zapytal przy tym badaniu czy mam chlopaka, malo co juz z tego spotkania pamietam, bo to bylo juz 11 lat temu, ale twarzy tego lekarza i jego sposobu mowienia, kurde teraz tak mysle ze to nie byl podryw a jakies molestowanie;]

Gość gość
jeden kiedyś mi powiedział czemu do niego przychodze o 30 lat za późno. :)

Gość Paula z Gdyni
Mi też się zdarzyło coś podobnego. Urolog kazał mi się położyć, żeby zrobić mi USG.Podwinęłam podkoszulek i odpięłam spodnie. Ale że bolał mnie brzuch powiedział, że najpierw mnie zbada i zaczął mi uciskać podbrzusze i nagle całe prawie majtki mi zsunął. Bardzo szybko zrobił mi USG, ale nie powiedział ze już skończył, więc leżę dalej i nagle się przeraziłam lekarz stoi nade mną ( myślałam że poszedł po ręczniki papierowe czy coś) i patrzy się na mój goły brzuch i ogolone łono. Patrzył się na mnie z takim pożądaniem i miał figlarny uśmieszek:) Od razu zrobił się bardzo miły, patrzył mi ciągle w oczy lub dekolt, komplementował mnie i też się pytał o mojego chłopaka. Na początku nie myślałam, że to flirt tylko, że po prostu jest miły jak zawsze. Ale jak nie policzył mi za wizytę to wiedziałam, że ma do mnie słabość. Moim zdaniem urolog ma najczęściej kontakt z mężczyznami, kobiety też chodzą do urologa, ale najczęściej są dojrzałe(40+) więc przyjdzie do niego młoda dziewczyna to od razu ... coś go uwiera w spodniach. Dodam że mój urolog ma ok.40 lat i jest przystojny, nawet po pierwszej wizycie miałam wrażenie, że się w nim zadurzyłam, ale nie, teraz jestem lekko zniesmaczona tym podrywem, bo on ma obrączkę na palcu a poza tym wyszedł na takiego ...zboka dosłownie - ten jego wzrok i uśmieszek, i te teksty, że boję się do niego iść na kolejną wizytę.

Gość lekarzwyjechałna2tyg
wyobrażnia działa :) młode nie chodzą :P

Gość podobamisiętezksiadz
:O