Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarnica słonecznikowa

Gdzie mogę kupić taką kurtkę oprócz allegro?

Polecane posty

Ale mówie że oprócz allegro!!

Gość tutaj możesz...
No kurwa jedziesz i przymierzasz! Jesteś upośledzona? :classic_cool:

No i mi odwala zeby jechac do białych błot po kurtke? Na drogę wydam wiecej niż na 2 takie kurtki. Nie ma w jakichś sieciówkach?

Gość gratuluję wspaniałej
formy konwersacji :classic_cool:

No bo widze ze nie dowiem się gdzie taką kurtkę znajde. Tyle po sklepach chodzicie a nie wiecie.

ponawiam

Nikt nie wie?

Gość joanna_m!
wejd ź

Gość oszukany klięt
uważajcje na ten sklep tandetny towar tania chińszczyzna nie chcą zwracać za odesłany towar votic katarzyna zielińska

Gość Oszukany klient
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą, sprzedająca jest nieuprzejma, straszy prawnikami, obraża i zapomnijcie o zwrocie pieniędzy za towar, jak go odeślecie. Na aukcjach co innego, a przychodzi co innego. Omijajcie szerokim łukiem takie firemki.

Gość janeczko
Popieram! omijajcie ta firme votic. Nieuprzejme gbury które same oszukują i zawalają tranzakcje a potem strasza klientów. a o produkcie nie wspomnę nawet bo to gorsze dziadostwo niż chinszczyzna!

Gość tetka333
VOTIC K... Z... ul. Centralna 86-005 Białe B... Odradzam wszystkim zakupy u tych ludzi. Towar jak już ktoś wspomniał gorzej jak chińskie badziewie. Na zdjęciach co innego, przychodzi co innego. Zwrot na mocy ustawy graniczy z cudem. pani sprzedająca ustanawia własne prawo. Kontakt z tą sprzedającą ogranicza się do odpisywania przez nią nie na temat i wymyślania coraz to nowszych oskarżeń, byle tylko nie oddać pieniędzy, a to wszystko po przez allegro, więc i tamtejszy regulamin ma za nic. Osoba skrajnie nastawiona na zyski, zrobi wszystko dla każdej złotówki, polecam lekturę negatywnych i neutralnych komentarzy na allegro: votic_pl

Gość Oszukany klient
Katarzyna Zielińska to oszustka nie kupujcie u niej.Oszukuje ludzi sprzedajac tanią chińszczyzne i w dodatku łamie prawa konsumenta.Po odesłaniu jej towaru nie dostałem zwrotu pieniedzy mało tego jeszcze podliczyła mnie za przytrzymywanie towaru u siebie w sklepie to strasznie tępy i uposledzony człowiek.Omijajcie sklep Votic_pl szerokim łukiem.Kobieta ze wsi która zyje z uprawy buraków cukrowych.

Gość Oszukany Robin Hood
Kupilem kurtkę u tej allgrowiczki Votic pl kilka miesięcy temu i nie chciała owa pani przyjąć zwrotu bo zaledwie odczepiona zostala metkę. A jak napisalem ze przeciez metkę mozna doczepić spowrotem to nie bo kto kupi taką kurtkę. Wymyślala baba przeróżne rzeczy, straszyla tym, tamtym. Dla tego odradzam stanowczo kupowania u tej osoby. Nie dość ze 3 krotnie stracilem na przesylce to i jeszcze za kurtkę stracilem. Zlodziejstwo, oszustwo, kombinowanie jak tu pod byle sztucznym pretekstem nie oddać pieniędzy i nic więcej. A kurtka stan idealny zadnego śladu uzytkowania nic a nic.

Gość gość
Tez odradzam..przyslali mi kurtke ktora roznila sie totalnie od tej na fotce ..w dodatku szajs jak nic ..potem sadem i wiezieniem straszyli..ODRADZAM

Gość MODNA SZAFA 43
Odradzam wszystkim zakupy w tej ściemnianej firmie, chyba firma jest na papierze, a kto inny sprzedaje, bo polskie prawo ma za nic, jak i prawo konsumenckie. Kurtka która przyszła w niczym nie przypominała tej ze zdjęcia, po prostu przyszło coś o dziwnym fasonie, a nazwać to tandetą z Chin, było by chyba obraza dla produktów chińskich. Po odesłaniu towaru, Pani Katarzyna z super firmy VOTIC stwierdziła, ze kurtka została źle zapakowana, przyszła do mnie w worku foliowym, a została odesłana w worku plus koperta bom-belkowa, więc ciekawe kto tu gorzej spakował, co mail, to wymyślała nowy powód by nie oddać pieniędzy, dla mnie to już po prostu oszustwo !!! a takich ludzi powinno się izolować od społeczeństwa.

Gość UCZCIWY KUPUJĄCY
Z tego co widzę po wpisach powyżej, to nie jestem jedyną osobą potraktowana w ten sposób, przez tą straszną Panią Katarzynę Z. prowadzącą firmę VOTIC. Zamiast zainwestować w lepszy towar i nie mieć zwrotów, to woli kupować tandetę, by szybko sie dorobić, a kupujących straszyć prawnikiem. Nie lepiej było by wynagrodzenie dla prawnika, zainwestować w lepszy towar, lub przeznaczyć na zwroty ? Z tego co niestety udało mi sie ustalić, to Pani Katarzyna lubi po prostu taki styl życia, a klientów traktuje w ten sposób by ukazać swą wyższość po prostu. jednak zgodnie z prawem to klienc***owinni byc na wyższym poziomie, bo to im nalezy sie zwrot na mocy ustawy, a nie takie traktowanie przez Panią Katarzynę !!!!!

Gość Kupujący z Allegro
Mnie również, spotkała ta nieprzyjemność, że natrafiłam na sprzedającą votic_pl, Pani bardzo nie miła, nie respektuje praw kupujących, z tego co czytałam na tym, jak i na innych forach, to normalka, ludzi straszy nawet o to by negatywnego komentarza nie wystawili, dla mnie to paranoja, żeby czuć się zaszczutym, tylko dlatego ze się kupiło coś na allegro. Takie firmy powinno się dobrze skontrolować, by już nikogo nie skrzywdziła pani Zielińska z Białego Błota.

Gość gość
Po raz kolejny widać,że nie tylko ja zostałam oszukana. Ja rónież natrafiłam na sprzedającą votic_pl .Ktoś wyżej pisał o stylu życia Pani katarzyny-ona rzeczywiście zastrasza wysyłając uśmieszki w emailach, oczywiście nie odpuszczając sobie wspomnienia o swoim super prawniku,który jeśli w ogóle istnieje,to dziwne,ze mu w ogóle płaci, bo to co robią, oczywiście nie zgodne z prawem. Ale Pani Katarzyna gdz tylko trafia się jakiś zwrot Czuje się w swoim żywiole- nie da się ukryć- można się powyzywać na kliencie. Tyle skarg, to jeszcze nie widziałam na tych forach. Niech lepiej niczego już nie sprzedaję, albo po prostu będzie sie zachowywać jak uczciwy człowiek, a nie jak naciągacz! I każdy zwrot powinien być przyjmowany po odesłaniu przez niezadowolonego klienta, a ich nie brakuje. KOSZMAR

Gość gość
Witam Mnie również chcą oszukać Jeżeli komuś nie oddali pieniędzy a towar został odesłany to zapraszam do pozwu zbiorowego, szukam osob gg 5929240

Gość gość
wystaw NEGATYWA - tylko prawdziwego bez koloryzowania, później sprawę zgłoś na policje, jak otrzymasz pismo z policji ze ją wstrzeli, zgłaszasz się do programu ochrony kupujących do allegro i pieniądze Ci oddadzą. A sprzedającą policja już ukara. im szybciej wszystko zrobisz tym lepiej, bo sprzedająca, lubi wszystko przeciągać, w dodatku kłamstwo goni kłamstwo u niej, wiec wszystko najlepiej mieć na piśmie w mailach, na papierze, zdjęcia itp. bo wymysły z minuty na minute inna historie. Na policje nie musisz nawet jechać, wystarczy wypełnić dokument, na allegro jest wzór i przesłać na najbliższy komisariat, lub kogoś poprosić by zaniósł, kto np. pracuje obok.

Gość gość
Hej dziewczyny. Ja kupiłam u tej Pani kurtkę (chociaz Pania bym jej nie nazwała;) ) Jak zobaczyłam "to coś" czego kurtką nazwac nie mozna myslałam ze padne. Odesłałam natychmiast ale ze zwrotem kasy był problem. Dostawałam wiele obrazających mnie maili itp. Byłam cierpliwa do czasu..... Gdy mijał 13 dzień od czasu odesłania towaru napisałam owej Pani ,że jesli pieniadze w ciagu kilku godzin nie pojawia sie na moim koncie zgłaszam sprawe na policje. Miałam jeszcze jedną przewagę. Mianowicie jej miejscowosc nie lezy zbyt dalego od mojej wiec jutro równiez ją odwiedzę i bedzie miała okazje powiedziec mi prosto w twarz to co do mnie pisała;) Byłam mega wkurzona ;) Pani okazała sie zwykłym tchórzem.Małym kundelkiem co potrafi szczekac ale tylko z daleka. Oczywiscie nastepnego dnia rano pieniażki były na moim koncie. W podziekowaniu wystawiłam jej jeszcze sympatycznego negatywa;) Do dzisiaj wiele dziewczyn do mnie sie zgłasza i skarzy na tą pseudo Allegrowiczkę. Powiem tak dziewczyny walczcie o swoje. Tą babe trzeba przydusic to oddaje kase bez słowa.A jej groźby no cóż są smieszne :D Straszy wiezieniem dobre!

Gość gość
Prawda w oczy kole :P Jeśli powyższe komentarze są prawdziwe, to nic Pani nie wskóra, to zwykłe ostrzeżenie, a nie pomówienia, a z tego co czytam, to każda z tych osób była Pani klientem, wiec ma do tego prawo.

Gość gość
Zakupy u tej osoby to koszmar ... Nikomu nie polecam, do tego brak kultury i słoma z butów na każdym kroku .....

Gość gośćAda
szkoda tylko ze na allegro ma same pozytywne opinie ktore chyba sama wypisuje Chcialam odeslac kurtke ale okazuje sie ze dzwoniac na nr.podany na str.tej pani slysze ze nie ma takiego numeru

Gość zrrrrt
Zajrzyj może na stronę sklepu Volcano, tutaj http://www.shop.volcano.pl/. Ciekawe rzeczy, coś na pewno wybierzesz, są i dla kobiet i dla mężczyzn. Mnie się bardzo podobają ich męskie koszule, niedawno też kupiłem tam kurtkę – bardzo porządna, na każde warunki – dobrze trzyma ciepło, solidny suwak "nie do popsucia", w dodatku w moim ulubionym kolorze. Jednym słowem – super.

Gość bbbasiaa
ta kobieta latami oszukuje ludzi , a mimo wszystko kupują u niej . mnie też oszukała , straszyła prawnikami , skarbówką itd . szkoda czasu na nerwy. totalny brak kultury , wstydziła bym się chodzić po ulicach na jej miejscu .... wstyd wśród znajomych , i rodziny . ale dobrze jej tak , zasłużyła sobie , Spadnie na nią kara w odpowiednim czasie za wszystkie krzywdy jakie wyrządziła nam wszystkim