Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kofeio

oglądaliście dzisiejszy odc. ugotowanych??? Boże jaka....

Polecane posty

Gość kofeio

bladź była w programie narzekająca, wybrzydzająca. Miałam ochotę jej zayebać tej całej kasi!!! Zakłamana peezda!!! Jak ja się cieszę, że nie wygrała!

Gość YNTNN6N6N6
zaraz obejrze,

Gość swistolożek
ja tez bym jej przyebała kijem przez łeb ale pierdoInięta kretynka , "będę ukontentowana jeśli..." "w moim towarzystwie uchodzę za osobe powszechnie...." "aczkolwiek jeśli nie sprosta moim gustom to..." " dławiłam się jej deserem i dusiłam " -podczas gdy wszyscy chwalili wyżej sra niz Dupe ma ja nie mogę, zdzieliłabym jej w ryj ten paskudny

Gość kofeio
No straszne babsko poprostu. Jeszcze na tle tych miłych dziewczyn- a wszystkie były miłe, wyszła fatalnie.

troche za poźno - juz po. ale fakt była okropna - nic sie jej nie podobalo, nic nie smakowalo a do narzekania to pierwsza.

Gość kofeio
A jeszcze powiedziała "ta potrawa PODPADŁA mi do gustu" Buahahahaha jaka kretynka.

Gość izabela soroczynska
kretynki, to wszystko jest wyreżyserowane :O

Gość swistolożek
widać że strasznie jej zależy żeby uchodzić za wyższą sferę jej język i wywyżaszanie się podczas gdy nic szczególnego sobą nie reprezentuje było komiczne krzywdzi samą siebie a pozostałe dziewczyny miłe a ta jeszcze się uważa za znawcę i wyrocznie, nisko oceniała ta ostatnia miała szanse wygrać i jako jedyna dała jej niska ocenę bo myslała że wtedy ona wygra i wyeliminuje konkurentkę ja pierdoIe wpierdaIała u niej wszystko , pięknie zorganizowane i nisko oceniła skąd się takie szmaciska biorą na świecie to pojęcia nie mam

Podniosła mi paniusia adrenalinkę:) Trzymałam kciuki żeby nie wygrała. Tłustego nie lubi,mięsa nie je za słodkim nie przepada.To co ona tam robiła?

Gość kofeio
Zesrałabym się jej na klate.

Gość czerfcova
wysmarowałabym jej łeb kupom kociom albo rozebrałabym do naga i przyczepiłabym ją kajdankami do słupa przy autostradzie małe wredne góvno