Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bem.d

Co to może oznaczać... że mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość bem.d

moja kobieta podczas sexu za cholerę nie chce potargać mi gały... nie rozumiem tego:O ja bardzo chętnie liże jej cipke... a ona nie chce mi zrobić loda, mówi ze tego nie lubi i po prostu nie zrobi bardzo mnie to boli, czuje sie tym urażony i nachodzą mnie myśli , że tak naprawdę mnie nie kocha skoro nie chce wziąć mojego przyjaciela do ust... powinna lubić to tak samo jak ja kiedy jej liże cipunie

Gość njinji
jak jestes taki otwarty jak w tym co napisaleś to się nie dziwie bo kobiety są z natury delikatne ja bym wstała i wyszła na jej miejscu

Gość wykurwiste forume
to nie liż jej cipki

Gość facet 32
Najlepiej też przestań lizać jej cipke,i nawet jej nie dotykaj tam,tylko od razu wepchaj w nią swoją pałkę,szybko się spuść i idź do pracy.

Gość nie przegap tego
bo jak wsadzałeś za młodu w anal to teraz się brzydzi

Gość bem.d
ale ja lubie lizac jej cipke.. wiec chce to robic i oczekuje tego samego od niej zeby mi targala gale

Gość wykurwiste forume
tylko kurwa dlaczego ona ma czerpać więcej przyjemności od Ciebie? mi by to przeszkadzało

Gość Porządnie_
umyj "przyjaciela". Bo może zapaszek ją zniechęca a tego to napewno ci nie powie

Gość nie przegap tego
to zmień kobiete

Gość nie przegap tego
na taką która będzie chętnie ci targała

Gość dziewczyny z kafe to my
jesssuuu za 30 zł cyganka ci zrobi a ty wielkie halo tu robisz:P

Gość dziewczyny z kafe to my
i nie musisz go nawet przed myć bo one wszystko do dzioba bierą:D;)

Gość 9kjok
jak nie lubi takich rzeczy to jej nie zmuszaj, sama musi tego chciec, chociarz z miloscia to moze i ma jakies powiazanie bo jesli ktos kocha to oddaje sie bez granic ja mialam kiedys faceta ktory za cholere nie chial mi robic minetki,bo nie lubial ale zato odemnie wymagal milosci francuskiej, milosc szybko sie skonczyla,byc moze wcale jej nie bylo teraz mam faceta ktory poprostu mi nie przeposci :) ja skolei tez nie lubie lizac ale staram sie od czasu do czasu zrobic mu ta przyjemnosc, jesli sie kogos kocha to nie mysli sie o swojej przyjemnosci tylko o przyjemnosci partnera sa kobiety ktore tego nie lubia i tyle, rzecz w tym w jaki sposob ty do niej podchodzisz bo jesli mowisz jej: zrob mi to niedoczekasz sie tego, jesli podchodzisz do niej z czuloscia i delikatnie wspomnisz ze masz na to ochote to sama kiedys ci zrobi