Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatuażż

Tatuaż do oceny

Polecane posty

Gość sekret wiktorii
ranyyy straszny

Gość offerma _
chujowy jak sam chuj

Gość serioserioserio
paskudny, pospolity, niemodny już daaawno. dodatkowo imię - a co jak się rozstaniecie? nie pokazałabym się z takim tatuażem, niby o gustach się nie dyskutuje ale mogłaś wybrać coś ciekawszego.

Gość spotkanie po latachh
Tragedia to obfite wypowiedzi piszących tu dziewczyn...Wydziera z nich wylewność i inteligencja tak się ludziska rozpisują,te wszystkie argumenty i rozległe opisy. Dopiero jedna konkretna wypowiedz panicza...A tatuaż jak tatuaż, mi się nie bardzo podoba(ogólnie nie lubię "dziar") ale to tobie ma się podobać:)

Gość Tatuażż
Mimo wszystko-dziękuje za wypowiedzi. Imię to imię mojego synka:) A taki miał być-prosty,starodawny i niemodny:) Za modą nie gonię, wole raczej klasykę, serce z szarfą:)

tatuaż brzydki , no i w życiu nie wytatuowałabym sobie imienia faceta ,nawet męża . Generalnie nie podobają mi się tatuaże u kobiet ,chyba że jakiś naprawdę mały,misterny i bardzo oryginalny ( kolory wzór )

spotkanie po latachh fakt, bo Twoja wypowiedź poraziła wylewnością, konstruktywnymi argumentami i jakże wysoką inteligencją :classic_cool: gratuluję 🖐️

po pierwsze krechy kontorow jak by kto pedzlem malarskim malowal, zero precyzji. po drugie takie to byly kiedys nalepki... i nie wazne czyje imie... wyglada szpetnie :)

Gość fgdgfd
mi sie podoba tylko ze zamiast imienia mogla byc data nie wiem czemu ale nie jestem przekonana do imion

Gość hiena,699
BOŻEEEEE jak można wytatułować sobie nad tyłkiem imie dziecka :o ktoś cię kiedyś będzie rypał w to twoje dupsko i patrzył na twojego dzieciaka, ale musisz być pierdolnięte, brak słów !!!

Gość dziewczyny z kafe to my
jak tak mocno kochasz to trzeba było sobie na całej dupie wyjebać Arkadiusz a nie tam takie skróty:P

Gość coco88888
to miało nas wzruszyć cz co ? Jesteś powalona że taką głupotę zrobiłaś szkoda klawiatury żeby się bardziej na twój temat rozpisywać!

Gość pixi rixi
rób następne dzieci bo na cyckach jeszcze pewnie nie masz tatuaży.

Gość dodaj nowy tematt
sorki ale to straszna żenada :o jak moza sobie imie dziecka nad pośladkami wytatułować, mam nadzieję że zdjęcie jest z sievci a to tylko prowo.