Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakija z T.

jak wyglądają Wasze firmowe Wigilie?

Polecane posty

Gość smakija z T.

W jednym wątku przeczytałam, że dziewczyny za dużo wypiły. Czy to znaczy, ze macie duzo alkoholu, wigilia jest na siedząco czy stojąco, dzielicie sie opłatkiem?

u nas szef zaprasza na kolacje z popijawa. bar otwarty dla wszyskich, kto chce pije ile chce. kolacja ciepuchna, trzydaniowa i prezenty dla kazdego w formie losowania. dodam ze szef tez sponsoruje wszystko plus dojazd autokarem

Gość psseudo nima
u nas szef brandzluje dopochwowo wszystkie pracowniczki nietłukacym czubkiem od choinki

Gość smakija z T.
U mnie jest 3 daniowa kolacja + lampka wina, napoje i ciasto. Wszystko trwa ok. 2-2,5 godziny, robimy zdjęcie pamiątkowe, bierzemy jakieś prezenty. Dyrektor przemawia, daje dzień wolny i koniec. Później kto chce to się umawiamy na piwo i idziemy gdzieś dalej posiedzieć w swoim stałym gronie.

Gość smakija z T.
no powiedzcie cos jeszcze...:) jesteście już po czy przed?

W mojej poprzedniej firmie paczki / premia, Wigilia w lokalu, niestety najczesciej w weekend i w jakiejs odleglej knajpie (wynajety auokar), bez oplatka, mnostwo zarcia i alkoholu, jedyna okazja dla niektorych zeby sie tak naprawde upodlic. Wieeelka impreza w sumie podobna do wesela. Obecna - brak oplatka, niezbyt duzo jedzenia, duzo alkoholu, zero prezentow, zero premii.

Gość u nas sa dania na cieplo
i wodka, wino, piwo:P Wigilia odbywa sie na sali konferencyjnej, wszyscy siedza, jedza i pija. Zwykla impreza.

Gość o no
nie cierpię pracowych Wigilii trzeba składać życzenia ludzim których się ledwie znosi

Gość smakija z T.
a ja myślałam, ze to u mnie tak wypaśnie....hi hi :D A tutaj żarcie do bólu i biba na całego. Chociaż może to i dobrze bo nie chciałabym czegoś palnąć przy dyrku i pozniej sie wstydzic.

Gość smakija z T.
całe szczęscie ze nie ma u mnie opłatkabo wogóle bym nie chodziła. Ja opłatkiem to mogę tylko z rodzicami sie dzielic i z siostrą, reszta rodziny już nie bardzo - po prostu tego nie lubię.

e tam u nas wszyscy sie przyjaznia, sa ze soba na ty takze nikt sie nie krepuje:P Mozna pic bez obaw:D

No fajnie :) a czy na tych Waszych wigiliach są też rodziny pracowników? Bo u mojego męża zaszaleli i dostał zaproszenie na wigilię w restauracji z rodziną 22 grudnia :o jeszcze nie słyszałam żeby ktoś tak miał :o w dodatku z dzieckiem bo będzie Mikołaj i inne atrakcje a my mamy małe dziecko i jeszcze 90 km tam trzeba dojeżdżać :o myślicie że wypada nie zabrać dziecka? Sorry ze sie tak wcinam w temat ;)

zadnych rodzin, zadnych dzieci:) To wieczor tylko dla nas, ale u nas to naprawde bardziej pod impreze podchodzi niz pod taka uroczystosc firmowa

Gość smakija z T.
90 km? Wiesz co jakby Twoj mąz jechał to bym też pojechała bo bym przynajmniej zobaczyła z kim pracuje. Nie słyszałam zeby chodzic na Wigilie z rodziną, ale to wcale nie jest zły pomysł. A duże są firmy w których pracujecie? Ile jest mniej wiecej osob na takiej Wigilii - u mnie ok. 100.

U nas nie bylo zadnych zyczen. Na Wigilii nie ma rodzin pracownikow, ale u nas jest malo osob, kilkanascie, w miare jak sobie popilismy, to po kolezanki przychodzili faceci i tak jakos zostawali. Koniec koncow wyszlo na to, ze wraz z moim mam zaproszenie od szefa na Sylwestra i nie umiem sie wykrecic. A wodka wigilijna i jakies inne alko ciagle jeszcze stoja

Mój mąż musi jechać bo będą rozdawali nagrody i premie :p ja oczywiście pojadę, ale chyba bez dziecka jednak. Co innego kiedy dziecko jest już większe, ale moje nie ma nawet roku i i tak nic nie zapamięta z tego :p

Gość olllkuszka
Gdzie w tym roku macie zamiar spędzic wigilie firmową ? My planujemy w Antich na Skroszach, w sumie wigilia we Włoskim stylu jest jak najbardziej wskazana ;))) Na pewno bedzie udana.

Gość maria188
U nas w firmie w tamtym roku Wigilia była organizowana przez najlepszaimpreza.pl Szef zdecydował się właśnie na nich, bo mają ogromne doświadczenie w organizowaniu firmowych imprez i muszę powiedzieć, że rzeczywiście było super! Dotychczas firmowe spotkania były nudne i niedopracowane, dlatego też wszyscy byli pozytywnie zaskoczeni :) Lepiej chyba oddać organizowanie takich imprez profesjonalistom.

Gość gość
U nas zawsze z klasą, bez wpadek, wszyscy rozumieją, że to impreza firmowa i nie ma miejsca na przesadne picie chociażby, w tym roku będziemy mieć wigilię w http://miodosytnia.com.pl/ w Krakowie i miejsce jest bardzo nastrojowe więc jestem pewna niepowtarzalnego klimatu

Gość gość
Nikt cie nie pytal gdzie idziesz na wyżerkę !!! Yepana spamerko!

Gość gość
Nasz szef najczęściej zaprasza nas na Wigilię do restauracji. Co roku byliśmy w innej, a w tym trafiliśmy do Restauracji Klimczok na Woli. Była to chyba najlepsza restauracja, w jakich dotąd mieliśmy spotkania wigilijne. Jedzenie bardzo nam wszystkim smakowało, było aromatyczne, takie jak w domu na wigilijnym stole - przepyszne!

Gość aida

wyjscie do restauracji to u nas najczęstsza opcja

Gość Anastazja

My zawsze mamy w Best Western Premier, jest pyszne jedzenie, kolendy, opłatek symboliczny - żeby nie było krępująco, zawsze też są rotacje między stolikami bo każdy z każdym chce pogadać a jest nas zazwyczaj około 100 osób, ja lubie to wydarzenie, jestem co roku!

Gość gość

Jest u nas alko na Wigilii, ale pijemy go w symbolicznych ilościach. Opłatkiem dzielimy się zawsze. W tym roku ze względu, że firma nam się rozrosła wynajęliśmy mały lokal na spotkanie, będziemy mieć Catering Blue z Mokobód i nawet skromne upominki będą dla każdego pracownika. Fajnie tak siąść z kolegami i koleżankami z pracy i móc się zintegrować. 

Gość Gość

W tym roku idę pierwszy raz na wigilię i stresuję się troszeczkę. Pracuję tam od niedawna i nie znam tam zbyt wielu osób. Może jednak lepiej sobie odpuścić i zostać w domu? Jak myślicie co powinnam zrobić? 

Gość Kiss
18 minut temu, Gość Gość napisał:

W tym roku idę pierwszy raz na wigilię i stresuję się troszeczkę. Pracuję tam od niedawna i nie znam tam zbyt wielu osób. Może jednak lepiej sobie odpuścić i zostać w domu? Jak myślicie co powinnam zrobić? 

Musisz iśc, bo się z ludźmi nie poznasz, nie zintegrujesz i będa Cię tępić.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Kiss napisał:

Musisz iśc, bo się z ludźmi nie poznasz, nie zintegrujesz i będa Cię tępić.

Co? Tępić to takie jak ty