Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o kulturalne wypowiedzi

Jak myslicie jestem ladna? Zdjecie do oceny:)

Polecane posty

Gość PaniRozumowa20
a nie masztej foty noxelia?? widac po ręce, ramieniu na zdjeciu w stopce ze zbyt kobieca to ona nie jest :D

Gość @prosze o kulturalne wypowiedz
skąd klikasz ?:O

nie mam, nie przyszlo mi do glowy zeby zapisywac na kompie... nie pamietam juz o czym byl tamten topik, ale pozniej zmienila wlasnie na to. tam miala dwa podbrodki, wlosy za ucho ciemne, potargane :D okulary jak mucha, kolczyk w brodzie ale taki zdecydowanie za duzy.

Gość ejfhnf
No według mnie nie jesteś dziewczęca - jesteś zrobiona. Odpicowana, ale w taki właśnie niekoniecznie gustowny sposób. A to panterka, a co atłasowa błyszcząca sukienka, a to cekiny, do tego czarne, nienaturalne włosy, solarka. To jest moje zdanie i uwierz nie każdy w swojej niekoniecznie pozytywnej ocenie ukrywa zazdrość.

Gość fhuhh
mi_mi_sio_wa troglodytko, jak śmiesz zabierać głos w temacie!!

Gość znowu ty?!
tak, wszyscy ci zazdroszczą twojego seksownego wyglądu... już jeden topik tego typu założyłaś, na co ci następny? aby się utwierdzić w przekonaniu, że wszystkie ci zazdroszczą?

jestes ladna :) powinnas tylko nie czesac sie tak plasko jak na 2. zdjeciu i ukrywac odstajace uszy, ale buzie masz fajna :)

Gość dajcie cos
Może najpiękniejsza we wsi nie jesteś ale sopko , może być , a co ci walło żeby się pod strzały na forum cisnąć?

publikowanie tych zdjec nie jest czasem naruszeniem prywatnosci, mowie o tym na schodach z wiochy. bo mojego eks dali tez na wioche kiedys :D ale nie moge znalezc, czyli moze usuniete.

oj chcialam o ocene tylko zapytac, przeciez nie mam sie czego wstydzic, a jak widac dostalam tez pewne rady:)

Gość ptasiek nastroszony
Farida to Twoja ksywka artystyczna na odloty.pl?

nie mam wysokiej samooceny, moze ty po prostu zazdroscisz ze tak piszesz. W takich tematach to faceci powinni sie wypowiadac, a nie zazdrosne kobiety

Gość ejfhnf
Zresztą jestem zdania, że często podobają nam się ludzie którzy nie są wcale idealni, ale mają to coś co przyciąga i nieważne jest wtedy odstające ucho czy nos z garbem. Po prostu wydają nam się interesujący, ciekawi, przyciągający. Idealna pod względem urody to ma być Miss choć ja osobiście nie jestem fanką takiej idealności i symetryczności. I nie wątpię, że się podobasz bo każdemu co innego wydaje się ciekawe. Głupotą jest natomiast wstawianie swoich zdjęć tu na Kafe bo uwagi bywają super nieprzyjemne i zapodane dodatkowo w chamski sposób.

Gość SADRWE
nio na drugim zdjeciu o niebo ladniejsza

Gość znowu ty?!
"nie mam wysokiej samooceny, moze ty po prostu zazdroscisz ze tak piszesz. W takich tematach to faceci powinni sie wypowiadac, a nie zazdrosne kobiety" to idź na forum dla mężczyzn, nie wiem czego szukasz na kafe :)

Gość ejfhnf
Styl ubioru masz taki jak niektóre "modelki" z Allegro - a ja tego nie lubię i nie podoba mi się to, a chyba może mi się nie podobać czy nie ? I nie być wcale wynikiem z zazdrości.

do znowu ty? a gdzies ty moje fotki widziala ze piszesz, ze to znowu ja?

ejfhnf moze ci sie nie podobac, podobnie jak mi nie podoba sie to, ze pisac po polsku nie umiesz:P

szczerze to na obydwu zdjeciach wygladasz calkiem inaczej, na pierwszym jak szesnastka na drugim jak 25 latka... jak dwie inne osoby, niewiem czego ci zazdroszcza inne, bez urazy,bo jestes zwyczajna, przecietna, sa setki lepszych, taka sobie, zrobiona jedynie

Gość ejfhnf
A może Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem :P ? Tak prosto z mostu to jesteś po prostu tandetna i tyle.

ja umiem czytac ze zrozumieniem, ale ty pisac to w ogule. Schowaj sie lepiej bo sama jestes tandetna

Gość ejfhnf
Hahaha :D . Urażona duma pseudo-super-laski :D . Ale spoko na dyskotekach pewnie masz branie :P . Chłopaka masz dresa :P ?