Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o kulturalne wypowiedzi

Jak myslicie jestem ladna? Zdjecie do oceny:)

Polecane posty

Gość Dziewczyna Ja
NA drugim wygladasz jak karykatura, jakby ktos Ci glowe dokleil ;/

Gość PaniRozumowa20
ja mówię do Ciebie kciukiem a nie autorka.. widzisz jak wygladasz ty na ym zdjeciu w stopce?? jak jakas menelka kurwa i jeszcze piszesz, ze wolisz sswoje krzywe zęby fuuujjj musisz byc okropna :O chlop po 40stce to menel z dworca rozumiem orkopna jestes autorka moze gustu nie ma, ale widac ze jako tako dba o siebie a ty i twoje włosy?:D hahaha

bez zenady,ale skad u ciebie wogole tego typu pytanie zaistnialo? niesamowite!!!! jestes mloda tryskajaca zyciem bardzo interesujaca o sporym sexapilu kobieta a zatem nierozumiem wogole tego troche z komplexem postawionego pytania? a moze poprostu wpadlas na mine gdzie sie odbilas od sciany ? no wiesz o ile pozostawisz instynkty na boku i pokierujesz sie tym co ci serce i zoladek mowia a lustro potwierdzi to i na miny wchodzic nie bedziesz. ja wiem ,ze to sie latwo mowi gdy sie to przeszlo w czym ty siedzisz ale to juz takie zycie i glowa do gory bo bardzo mila i ladna jestes.

dziekuje za mile komentarze, po prostu bardzo dbam o siebie bo moje zainteresowania to moda i wizaz:)

no widzisz, bo ja wole jesli juz maja być negatywne komentarze, ze jednak mnie jakis ciołek nie chce, bo wygladam jak menel, niż zebym na każdym topie słyszała, że bym nie ruchnal. sobie jestem zadbana, ale w realu, a seksowna, dla tego jednego. a ogółowi kafeteriuszy niech namiastka wystarcza."

Gość PaniRozumowa20
farida co Ty masz w stopce ?:D widziałam to zdjecie na wiocha.pl tez sie smiałam ale po co je wrzucasz do stopki , jezszcze pomysla zlosnicy ze to Ty ;)

Gość PaniRozumowa20
KCIUKIEM WPADAŁŚ :D KOPIOWAŁAS SŁOWA SKĄDŚ :D I SIE ZAPOMNIAŁO SKASOWAC CUDZYSŁOWU NA KONCU HAHHAA

ty kciukiem spojrz na siebie, bo akurat ty wygladasz jak krasnal ale taki ktorego uratowac sie juz nie da:( ja przynajmniej dbam o siebie interesuje sie moda tym jak wygladam, a ty?

Gość PaniRozumowa20
A Z WŁOSAMI CZASEM COS ROBISZ KCIUKIEM? FUJJJJ ZERO KOBIECOSCI

a ja mam ambitniejsze zainteresowania, niz malowane ryja i czytaniu , ktory balsam lepszy. wygladasz jak pierwsza lepsza, przynajmniej na foto nr.1 i nic na to nie poradizsz.

a ja mam ambitniejsze zainteresowania, niz malowane ryja i czytaniu , ktory balsam lepszy. wygladasz jak pierwsza lepsza, przynajmniej na foto nr.1 i nic na to nie poradizsz.

Gość PaniRozumowa20
MASZ JAKIS KOMPLEKS KCIUKIEM NA TEMAT ZADBANYCH DZIEWCZYN? I DLATEGO WYGLADAS ZJAK CHŁOP? BO JAK KTOS SIE UBIERZE INACZEJ NIZ SZZEROKIE PORTKI I BLUZE TO JEST PUSZCZALSKI ?;D

Gość PaniRozumowa20
FARIDA- DZIEKI :D boze, napawde nie wiem jak mozna sie tak nie szanowac:D haha spodnie rozpiete, reka juz chyba w majtach , na nogach chyba ozdoby z choiniki :D haaahaa dzieki farida, ono bylo na głownej kiedys.

nie czytak Kciukiem, ona tutaj tak nadaje a na innym topiku mnie wyzywa od brzydul :) hipokrytka. a Ty wygladasz jak zadbana dziewczyna i tyle. nie moj gust, ale pewnie nie jednemu sie spodobasz.

po czym wnosisz jak sie ubieram? ubieram sie jak każda inna dziewczyna, a spodni mam tylko jedna pare, reszta to sukienki. a ze nie mam solary i getrow w panterke, to chyba tylko moj plus. poza tym wyczytaj sobie stopk,e to moze w koncu te jape zamkniesz:) kobieta zadbana to nie dziwkarski wyglad

Gość znowu ty?!
musisz mieć naprawdę kiepską samoocenę, żeby szukać poklasku wśród kafeterianek...

Gość ruchnoł bym cię
i tyle

Gość PaniRozumowa20
kciukiem wygladasz jak menelka i tyle w temacie nawet na czerowno przerobione zdjecie tego nie zmieni jakże mi przykro :D

Gość ejfhnf
Ja nie lubię takiego stylu. Czarne włosy + solara + wyzywające ciuchy. Dla mnie to nie jest styl osoby która jak twierdzi interesuje się modą, to styl totalnie przeciętny, bez smaku, klasy i oryginalności. Cekiny, atłasowe, świecące materiały, getry w panterkę... Nie podoba mi się i nie mówię tego z zazdrości. Wolę naturalność - nie mylić z zaniedbaniem, ale ogólnie świeży, dziewczęcy wygląd.

Gość PaniRozumowa20
tłuste włosy? a ty co masz na głowie? totalny rozpierdol :D

Gość taka sobie jaaaaa*
nie :)

nie mam tlustych wlosow, ale ty masz dziwny koltun i teho sie ukryc nie da :D

ja widzialam jeszcze inne jej foto, ma dwa podbrodki wiec jest nieco gruba ;)

a ja nie jestem dziewczeca? Moze na pierwszym zdjeciu jestem odstawiona, ale na drugim to juz chyba widac, ze zadna ze mnie solara. Chyba ktos zazdrosci:O