Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjkldfghjk

Do wszytskich forumowiczek bedacych na diecie Co jecie przez Swieta

Polecane posty

Gość ghjkldfghjk

??

Tak jak napisala poznanianka :) wszystkiego (no prawie) po troszeczku, ciast zamierzam sprobowac ale tez malutko, no i nie jesc kolacji :)

NA PEWNO PO TROSZECZKU WSZYSTKIEGO , CIASTA NIE JEM - TYLKO ZROBIE SOBIE JAKIES DUKANOWE takie dla siebie W DOMU ALE JESZCZE NIE WIEM JAKIE MOZE SERNIK :)

Gość *liliann
Ja nie lubię potraw świątecznych i mam spokój :) Zjem tylko śledzie w occie :) A reszta jak zawsze.

w domu postaram sie nie jesc dużo bo jak pojde w odwiedziny to beda mnie namawiac i mowic znowu na diecie a taka chuda ( wg nich) a tak zjem po deko czegos i moze nie beda sie az tak interesowac ze nie jem >:)

Gość paskudka0777
- pić 4 szklanki dziennie ciepłych herbat i naparów owocowych lub ziołowych. - ograniczyć się wyłącznie do wypieków domowych, ale z wykluczeniem ciast z tłustymi masami. - na kolację wigilijną spożyć zupę, rybę z warzywami bez ziemniaków, mały kawałek ciasta - ewentualnie. - w święta wykluczyć chleb. Spożywać sałatki, mięsa, ryby; przykładowo: sałatka jarzynowa + kawałek pieczeni bez chleba. - ostatni posiłek o 20.00 !

Wszystkiego po trochu w Wigilie, ale np. grzybowa bez makaronu. Bede unikac tez chleba. Ryba, zupa, salatki, jakiegos pieroga tez pewnie zjem.w swieta na pewno zjem kawalek ciasta, ale potem wieczorem juz bardzo lekko. Moze nie bedzie tak zle;)