Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldcdskj

roznica wieku

Polecane posty

Gość ldcdskj

Co myslicie na ten temat.. od jakiegos czasu spotykam sie z chlopakiem o 5 lat mlodszym.. jest dojzaly jak na swoj wiek nie czuje miedzy nami tej roznicy... ja mam 22 a on 17 :/ ... zaczynajac ta znajomosc bylam na 1000000% pewna ze jest w moim wieku a nawet starszy.. nirmalnie przezylam szok..

Gość jagodowa maja
dzieciak, będziesz musiała na niego pracować zanim wyjdzie z przedszkola i się usamodzielni

ja mam 2 lata mlodszego i odczuwam różnicę wieku. Najważniejsze jest jednak to jak Ty się czujesz będąc z Nim

Gość ldcdskj
wydaje mi sie ze nie kazdy chlopak musi byc nieodpowiedzialny w wieku 17 lat.. narazie nie idczuwam.. ale odkad sie dowiedzialam caly czas o tym mysle i wylapuje na sile momenty w ktorych zachowuje sie jakos bardziej dziecinnie ale przeciez wczesniej mi sie podobalo takie slodkie sie wydawealo

Gość marianna pe*
z pewnością nie traktuje cię poważnie

Gość ldcdskj
marianna pe* chyba masz racje chociaz jak sie nie widzimy codziennie dzwoni piszemy przedstawia mnie znajomym rodzinie chociaz oficjalnie nie jestesmy jeszcze para na razie to dobrze zapowiadajacy sie flirt tylko teraz nie wiem czy dalej to ciagnac.. ale czy mozna tak zerwac znajiomosc z powodu wieku skoro reszta gra ?

Gość marianna pe*
na twoim miejscu nie angażowałaby się dyskretnie rób uniki aż w końcu zakończ znajomość faceci są niedojrzali, nie licz na coś trwałego on może chcę doświadczonej kobiety i dlatego odpowiada mu starsza

Gość ldcdskj
nikt nie mial podobnych doswiadczen?

Gość ldcdskj
olaboga123 w jakich sytuacjach najbardziej odczuwasz roznice i ile macie lat? czy bardzo ci to przeszkadza czy moze przeciwnie? wlasnie o to chodzi ze czuje sie w jego towarzystwie wysmienicie

Gość ldcdskj
zerwac zupelnie znajomosc bedzie ciezko miszkamy dosyc blisko siebie... a podac jakis powod bede musiala... na razie nie podejmuje zdnych ostatecznych decyzji ale masz racje nie mam zamiaru sie angazowac.. byc moze dla niego to cos nowego i dlatego teraz jest tak zafascynowany ... bo musze przyznac ze stara sie bardzo... interesuje mnie czy ktos mial albo zna takie pary... hmm sama nie wiem czy bym sie troche nie krepowala mowic potem w pracy czy w szkole ile moj partner ma lat

Gość Ybgvfngdsf
Ja mialam chlopaka rocznikowo 5 lat mlodszego. I mialam podobne watpliwosci i sdzilam, ze on tez. W koncu przez te klotnie i niedomowienia nadszedl koniec. Myslalam, ze szybko zapomne a tu nic. Mija 3 lata czy nawet dluzej a ja nadal o nim mysle. Zeby nie bylo tak jak ze mna wiec lepiej skoro wam to nie przeszkadza darowac sobie nawarstwianie mrocznej atmosfery z tego powodu i wlasciwie bez powodu bo dla innych to nie jest problem.