jak bum cyk cyk 0 Napisano Grudzień 18, 2011 jak tam jest ? straszne zadupie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue_eyed 0 Napisano Grudzień 21, 2011 Ja bylam przejazdem jak wracalam pociagiem z Paryza:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaaaa Napisano Grudzień 21, 2011 Ja przejezdzam przez Ashford jak jade z pracy, to jest kolo lotniska Heathrow. Za ladnie tam nie jest, ale moze sa lepsze miejsca, ja jade A30, wiec niestety za duzo nie widze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie wiem na co czekasz Napisano Grudzień 22, 2011 sa 2 Ashford W Kent i w Middlesex, autorce chodzi zapewne o to w Middlesex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jak bum cyk cyk 0 Napisano Styczeń 24, 2012 juz poznalam to miasteczko, na szczescie niedaleko sa ladniejsze mieasta, bo Ashford to nic ciekawego nie wiedzialam ze jest 2 ashford kolo londynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gyru gyru Napisano Styczeń 24, 2012 ashford international w kent, gdzie zatrzymuje sie eurostar w drodze do i z paryza oraz ashford w middlesex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach