Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem.na.3.dniu.cwiczen

6 waidera- ktora z mam stosowala??

Polecane posty

Ja dopiero zaczelam,ale jestem ciekawa czy efekty beda widoczne? Ilw Wam sie udalo zrzucic cm w pasie?? Mnie zostala oponka po ciazy i 7cm zbednych w pasie.Ccialabym pozbyc sie chociaz 5cm,tak mysle czy z tymi cwiczeniami mi sie to uda.

Gość Arancia_
"szóstke" robilam juz nie raz. Zarówno przed ciąza jak i po machalam ja cały czas. Jak dla mnie nie znam lepszych ćwiczeń na mięsnie brzucha tylko trzeba byc konsekwentynym i robic tyle powtorzeń ile jest w schemacie i tak jak tam zalecają. Potem moze byc cięzko ale trzeba zacisnąc zęby i robić. Efekty są imponujace. Przed ciązą bardzo duzo ogólnie ćwiczyłam 5 razy w tyg na silowni i w domu wlasnie "szóstkę" no i mialam leciutki kaloryferek na brzuchu. Dzięki temu ze mialam mocne i elastyczne mięsnie brzucha nie mam ani jednego rozstępu na brzuchu czy udzie. Powodzenia

Gość heeeehhhhe
Jeśli chodzi Ci o wzmocnienie mięśni to fajna rzecz (ale podobne efekty uzyskasz ćwicząc 2 razy w tygodniu max, w dodatku nie obciążysz tak kręgosłupa0, jak myślisz, że spalisz tym tłuszcz to się gruubo mylisz :P

ale ja nie jestem gruba i nie mam raczej tluszczuu a skor troche wisi o ciazy wlasnie miesnie nie sa wzmocnione i taka galareta i troszke boczki odstaja myslalam ze to choc troche pomoze

Gość nie ma norm na dni
na rozciągniętą skórę żadne ćwiczenia nie pomogą.

no dobra nie wisi bog wie ile tej skory tzn ona w sumie nie wisi tylko odstaje troche ale ogladalam zdjecia na google efektow po 6 waidera i nie takie brzuchy jak moj tam sa mi chodzi troche o wyzezbienie miesni i zeby talia choc troce sie pokazala moge wam pokazac moj brzuch

Gość Arancia_
Autorko moim zdaniem moze pomóc. Jak pisalam wczesniej jestem ogromna fanka szóstki i uwazam ze naprawde dziala cuda, pod warunkiem prawidlowego wykonywania cwicen i ilosci serii i powtorzen. Sprobuj co masz do stracenia? tylko brzuszek ;). Dla mnie dziala rewelacyjnie!!!!

oj od porodu to juz szmat czasu minal :P aktualnie mam 79cm w pasie a przed ciaza mialam 72 i tak bym chciala chociaz te 74 uzyskac

Gość Arancia_
moim zdaniem szostka ci pomoze. Zycze powodzenia.

dziekuje, dalas mi wiare ze moze bc lepiej, bede twarda i konsekwetna i dotrwam do konca cwiczen a potem pochwale sie efektami :)

Gość brzuszkowa3333
a ja polecam 8min abs ja zamierzam sie za nie zabrac jakies 6 tygodni po porodzie, czekam i nie moge sie doczekac przed porodem przerobilam cala 6weidera, ale efekty przynamniej u mnie lepsze byly po 8 min abs, mialam super brzuszek moze tez dzieki cwiczeniom nie zrobil mi sie tez ani jeden rozstep i brzuch wyglada naprawde niezle hula hop tez super dzialal - mozna wlasnie na taka nieco zwisajaca skore bedzie jeszcze lepsze bo bedzie dzialal dodatkowo jako masaż

Gość fasola groch
robiłam po pierwszej ciąży i tak, miałam piękny brzuszek 10 m-cy po porodzie. Ale do tego były jeszcze masaże próżniowe.