Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest z miesiaczka

zawsze mialam w terminie :/

Polecane posty

w poprzedni mieisiacu mialam okres 23.11. do dzis go nie mam a powinnam juz 3 dni temu:/ piersi mnie bola jak na okres, czasem mam wrazenie jakby mi cos lecialo i nic:/ wkurza mnie to bo mialam zawsze cykle 25/26dniowe a od jakiegos czasu co i rusz mi sie to rozregulowuje:/

Gość lek. med. Jan Nowak
no to masz przejeebane :O

:( dalej nicmialam juz wrazenie ze jest i nie ma, fuck:/ od czego to sie moze spozniac? czy przyczyna moze byc np to ze bralam przez pare dni z rzedu ibuprom?

aha przypomnialo mi sie ze poprzednia miesiaczka trwala 7 dni a potem jakos sie trafilo ze mialam dzien przerwy i na nastepny dzien troche krwawilam jeszcze i na kolejny tez, to w sumie z 9 dni mialam okresu;/ co to moze byc?

upp co jest;/

Gość co jest z miesiaczką
czy moja przygoda z psem azorem moze miec jakis wplyw na to?Uwazam,ze jestem zbyt mloda zeby sie oszczenic.Mam szkole jeszcze

ale podszyw pfff:/

Gość uppppppppppppppppppp
uppppppppp

Gość uppppppppppppppppppp
poradzcie cos:( czy moglo miec na to wplyw moje gorsze samopoczucie przez pare dni, cos jak grypa, tyle ze mialam same bole glowy i dresszcze i przez pare dni bralam ibuprom?

za mało info podałaś by można było cos doradzić.np czy spałas z chłopakiem oststnio,bo może to ciąża ...czy brałas jakies hormony ostatnio czy stresowałas sie czyms ,ile masz lat.za mało info

nie uprawiam seksu, hormonow nie biore, jedynie w gre pieszczoty wchodza, ale o ciazy nie ma mowy. mialam stresy, ciagle mam w sumie, bo prace mam stresujaca, ale nic poza tym. ostatnio mialam podwyzszona temp i bole glowyt, myslalam ze grypa i bralam na te bole ibuprom i tyle.

Gość Tak jak ja
Tez tak mialam tyle ze jak w ciaze zaszlam wlasnie. wtedy jeszcze o tym nei wiedzialam... moze podczas tych pieszczot cos sie wydarzylo..?