Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie o prezent

Są tu jakieś 14 latki albo dziewczyny w podobnym wieku?

Polecane posty

Szukam 14 letnich dziewczyn albo w podobnym wieku, żeby mi podpowiedziały co kupić na gwiazdkę ich rówieśnicy. Czym wy się teraz interesujecie w gimnazjum i co chciałybyście ewentualnie dostać? Mam chrześnicę w tym wieku i kompletnie nie mam pojęcia co jej kupić, a nie chcę jej bezpośrednio pytać, żeby to była jakaś fajna niespodzianka.

Czy byłybyście zadowolone z karty upominkowej do jakiejś sieci sklepów? Jeśli tak to do jakiej? H&M? NewYorker? Gdzie najchętniej teraz kupujecie i wasze rówieśnice? Jakie sklepy najbardziej lubicie?

Gość Ja mam siostrę
14-latkę.Nie orientuję się jak inne pannice ale ona chce wszystko co jest związane z Bieberem czy jak mu tam.

A poza tym? Gdzie np najchętniej robi zakupy (takie ubraniowo-kosmetyczne)?

Myślałam też żeby dodatkowo (w sensie - do prezentu) dokupić jej taki świąteczny domek z piernika i lukru do sklejania jakie sprzedają w Marks&Spencer, ale nie wiem czy to dobry pomysł i czy by się jej chciało go sklejać...?

Gość deefty
Porządne 14-latki siedzą teraz w szkole

Gość Ja mam siostrę
Myślę sobie że taka karta to dobry pomysł.Moja się nie maluje.Ewentualnie błyszczyk z maybelline.Co do tego gdzie się ubiera to nie wiem bo nie mieszkamy razem.Ale widzę ciuchy nike,pumy,adidasa.

:) Ok, to podbije temat po szkole. No faktycznie, masz rację.

Gość Ja mam siostrę
z tym domkiem to nie bardzo bo kiedy ona by to składała?

Wysyłam paczkę, więc pewnie dojdzie przed świętami, o ile Poczta Polska nie zawiedzie.

Gość w tym wieku to
karta na ciuchy firmy: cropp , house new yorker , hm, ewnetualnie nike albo puma

Co do muzyki, to w zeszłym roku dostała kartę do Empiku, więc mogła sobie wybrać w jej ramach taką muzykę jaką chciała (albo książkę ...albo jeszcze coś innego), ale w tym roku chciałabym spróbować czegoś innego, dlatego pomyślałam właśnie o ciuchach albo kosmetykach, bo to już nie dzieciak, a bardziej pannica. :)

Gość w tym wieku to
a i jeszcze moja siostrzenica ma fijoła na punkcie bransoletek z przywieszkami.W aparcie 1 przywieszka koło 100 zł.Ale sa tańsze odpowiedniki.

Dzięki za podpowiedzi dziewczyny. :) Zobaczę jeszcze później co napiszą gimnazjalistki po szkole. Spróbuję podbić temat jakoś wieczorem. Tymczasem wracam do pracy.

Aaa, przy okazji jeszcze zapytam - czy w gimnazjach w PL jest moda na Silly Bandz? To są takie cienkie kolorowe silikonowe bransoletki w różnych kształtach, które się zakłada na nadgarstki w bardzo dużych ilościach, a po zdjęciu wracają do swojego pierwotnego kształtu (np. gwiazdek, zwierząt itp.) Znacie to?

Gość w tym wieku to
kojarzę , to jest modne , najlepiej wejdź na esklep pooglądaj akcesoria, pierścionki naszyjniki , bransolety( lilou na przykład są w tym roku modne).Generalnie każda sieciówka oferuje modne trendy.

Gość gość
Tak ale wszystkie mają już swojego pedofila