Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackmagic

torby na laptopy

Polecane posty

Potrzebuję torby na laptopa, nie za dużej, lekkiej i ELEGANCKIEJ. Znacie może jakąś firmę, która ma fajne torby? Znalazłam jedną markę - SUSHI, ale one są do kupienia tylko przez Internet więc trochę się obawiam. Ale może ktoś ma taką? Jak z ich jakością? Będę wdzięczna za podpowiedzi.

Gość Karmani_ola
Czytałam na jakimś forum o torbach tej firmy bo sama się teraz rozglądam, a że mi się spodobały to się zainteresowałam. Ludzie tam na forum je chwalili. Poza tym jeśli jesteś z Warszawy albo okolic to możesz sobie podjechać do ich sklepu na Żaryna 5 i sobie obejrzeć. Ja też się wybieram

Dzięki. :) Jeśli już kupisz, będę wdzięczna jeśli podzielisz się swoją opinią. Ja też czytałam na forach dobre opinie na temat tych toreb, ale masz rację, dobrym pomysłem będzie wybranie się do ich sklepu firmowego

Gość Graska
Ja mam torbę SUSHI! Tą z najnowszej kolekcji beżową i jeśli chodzi o jakość wykonania i materiały to są super wytrzymałe. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. No i przede wszystkim wygląda świetnie! Polecam!

Gość Kryśkawww
Ja też potwierdzam! Te torby są najlepsze jeśli chcesz coś eleganckiego na lapka! Polecam każdej businesswoman:) i nie tylko, bo sportowe wersje też mają :)