Gość Lejssi Napisano Czerwiec 7, 2012 waga u mnie jednak trochę spadła - o 1,30 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teggi Napisano Czerwiec 10, 2012 a w jakim czasie straciłaś to 1,30 kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Czerwiec 12, 2012 w tydzień tyle schudłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinkakarinka 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 szukam skutecznych srodkow odchudzajacych, to co wyprobowalam widac pod postem, i moze mi ktoras powie, czy MOONSLIM jest podobny do ktoregos z tych preparatow w skladzie? zastanawiam sie czy probowac kolejny raz czy znow beda to pieniadze w bloto jak przy calej reszcie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Czerwiec 14, 2012 przez drugi tydzień schudłam 1.2 kg. W sumie to już 2,5 kg. Nie wiem jaki skład miały kuracje, które wypróbowałaś ale skład moonslim jest taki: maltodekstryna, wyciag wodny z lisci zielonej herbaty, sproszkowa ne nasiona guarany, sproszkowane owoce opuncji Nopal (Opuntia cus indica), stearynian magnezu,chitosan, chlorek chromu III, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tossa Napisano Czerwiec 16, 2012 Chyba tez to kupie, może zdążę jeszcze do sierpnia zrzucić co nieco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wodzik Napisano Czerwiec 19, 2012 Nie wiem czy to tez dla mężczyzn ale zamówiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fanttom Napisano Czerwiec 21, 2012 jesli tylko dla kobiet to może Ci piersi urosna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lieonid Napisano Czerwiec 25, 2012 spokojnie ja to brałem i piersi mi nie urosły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fanttom Napisano Czerwiec 28, 2012 dzięki, uspokoiłeś mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wodzik Napisano Lipiec 1, 2012 mnie też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ronni Napisano Lipiec 4, 2012 kupiłam moonslim ale po trzech dniach żadnych efektów nie zauwazyłam, moze apetyt mam mniejszy ale odzwierciedlenia w wadze to nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lieonid Napisano Lipiec 6, 2012 proponuje abyś zważyła sie po tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivette86 0 Napisano Lipiec 7, 2012 sprawdzilam ip no i.....zarowno 2 laski z wczesniej jak i 2 facetow z\ niedawna - kazda jedna wiadomosc wyslana z tego samego adresu Ip...wiec to sciema, taka forma reklamy...uwazajcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lezze Napisano Lipiec 8, 2012 a ja biorę actislimfa i w tydzień schudłam 2, 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taji Napisano Lipiec 9, 2012 nawet jeśli to prawda to tu jest dużo więcej pozytywnych opinii niż tylko te 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Lipiec 12, 2012 2,5 kg w tydzień to chyba tak nie bardzo zdrowo, uważaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lezze Napisano Lipiec 15, 2012 może i nie zdrowo ale jak efektywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nałęcz 0 Napisano Lipiec 15, 2012 najlepsza jest dieta AB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Lipiec 17, 2012 a co to za dieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kerri Napisano Lipiec 19, 2012 postanowiłam wypróbować moon slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taji Napisano Lipiec 22, 2012 ja również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Lipiec 24, 2012 na moonslim schudłam prawie 5 kg, oczywiście zmieniłam tez dietę i trochę ćwiczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kerri Napisano Lipiec 27, 2012 wczoraj dostałam przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Lipiec 30, 2012 tez skusiłam sie na moon slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kerri Napisano Sierpień 2, 2012 Dzis nie wytrzymałam i zwazyłam się - mam 1,30 mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Sierpień 4, 2012 dodaj ćwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kerri Napisano Sierpień 9, 2012 od rana mam o 2,70 mniej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota_Kraków Napisano Sierpień 15, 2012 proponuje abyś zważyła się najwczesniej po tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Sierpień 19, 2012 tak zrobiłam i 1,40 kg spadło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach