Gość Dorota_Kraków Napisano Sierpień 22, 2012 brawo ja zdecydowałam się na vip slim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Sierpień 23, 2012 waham się między zacti + a moon slim, doradzicie co skuteczniejsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Sierpień 25, 2012 w moim przypadku moonslim okazał się skuteczny, chwalę go sobie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Sierpień 27, 2012 chyba też na niego postawię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Sierpień 30, 2012 myślę, że nie pożałujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Wrzesień 2, 2012 raz kozie śmierć - zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Wrzesień 5, 2012 będzie dobrze :) ja cały czas chudnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Wrzesień 6, 2012 też mam taka nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota_Kraków Napisano Wrzesień 8, 2012 a ja przez dwa tygodnie schudłam 2,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Wrzesień 11, 2012 na tym vip slim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota_Kraków Napisano Wrzesień 13, 2012 tak, pasuje mi ta kuracja bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Wrzesień 15, 2012 grunt to trafić na skuteczna dla siebie kurację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota_Kraków Napisano Wrzesień 18, 2012 ta będzie moją - na innych nie schudłam nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Wrzesień 20, 2012 wczoraj dostałam paczkę z kuracją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktoriasz18 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 Witam jesem nowa na forum i ja dzis sie skusilam na ten cudowny srodek;)Czytajac wasze opinie postanowilam go zakupic ciekawa jestem efektow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota_Kraków Napisano Wrzesień 22, 2012 rozumiem, że zamówiłaś moonslim, powodzenia i pisz o efektach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Wrzesień 24, 2012 ja na moonslim schudłam 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Wrzesień 27, 2012 dziś mam o 1,40 kg mniej :) po tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Wrzesień 30, 2012 pięknie, tak trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sajla Napisano Październik 3, 2012 wiecie może czy firma faktycznie zwraca kasę gdy kuracja nie zadziała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Październik 6, 2012 Podobno tak, schudłam prawie 3 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Październik 9, 2012 czytałam, że zwracają pieniądze ale Ty myśl o chudnięciu a nie o zwrotach :) Irin gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sajla Napisano Październik 11, 2012 myślę o efektach ale wolę się zabezpieczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lejssi Napisano Październik 14, 2012 i słusznie, przezorny zawsze ubezpieczony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sajla Napisano Październik 17, 2012 odebrałam już Moonslim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Październik 20, 2012 powodzenia w pozbywaniu sie kilogramów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Październik 23, 2012 Sejla skora ja schudłam to i Tobie się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sajla Napisano Październik 26, 2012 1,5 kg mniej, oczom nie mogłam uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aszaja Napisano Październik 29, 2012 no i brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irin Napisano Październik 31, 2012 no widzisz, teraz się chwalisz swoimi wynikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach