Gość Dejssi Napisano Styczeń 4, 2013 a czemu za późno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Styczeń 6, 2013 bo przesyłka już do mnie idzie a tak może by trochę taniej wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123Ewka Napisano Styczeń 9, 2013 A wystąpiły może jakieś skutki uboczne ? Trochę mało informacji jest na str.głownej a kusi mnie ten produkt. Czy naprawdę tak rewelacyjny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123Ewka Napisano Styczeń 9, 2013 Jak myślicie czy uda mi się zrzuci 10-15 kg do końca kwietnia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dejssi Napisano Styczeń 10, 2013 Myślę, że jest to realne ale na Twoim miejscu odstawiłabym słodycze (albo zamieniłabym na owoce, także suszone) a napoje słodkie zamieniłabym na wodę. Do tego zrezygnowałabym z późnych kolacji (ostatni posiłek o 17:00). Ja teraz tak robię i waga jeszcze troche spadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Styczeń 14, 2013 Z tymi suszonymi owocami to bardzo dobry pomysł, spróbowałam i faktycznie są słodziutkie. Dziś mój trzeci dzień na moonslim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123Ewka Napisano Styczeń 15, 2013 Są już jakieś efekty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Styczeń 16, 2013 nie wiem bo jeszcze boję sie zważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Styczeń 19, 2013 w tydzień straciłam 1,3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123Ewka Napisano Styczeń 19, 2013 Czy oprócz tego stosowałaś dietę?,cwiczyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Styczeń 21, 2013 Diety to właściwie nie stosuję tzn: mam większe pragnienie przez co wypijam około 2 litry płynów dziennie, unikam też słodyczy i odstawiłam fast-foody. Jeśli chodzi o ćwiczenia to raz w tygodniu chodzę na basen i robię trochę "brzuszków" w domu (tak 15 minut co drugi dzień). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risck Napisano Styczeń 24, 2013 Od dwóch miesięcy jestem na zdrowszej diecie, staram sie też regularnie ćwiczyć a mimo to schudłam tylko 1,5 kg. Załamać sie można :( Chyba tez wypróbuję ten moon slim. Może coś więcej się ta waga ruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Styczeń 26, 2013 u mnie 2,70 mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dejssi Napisano Styczeń 29, 2013 świetnie, trzymaj tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alina48 Napisano Styczeń 30, 2013 Zakupiłam produkt w listopadzie ub.roku . Próbowałam przeróżnych sposobów aby pozbyć się nadwagi po rzuceniu palenia(prawie 30 lat z małymi przerwami na ciążę i karmienie). Niestety i ten produkt mnie zawiódł. Nie schudłam ani kilograma..Ale lojalnie potwierdzam wiarygodność firmy i gwarancję bezpiecznych zakupów- przynajmniej w moim przypadku.Po odesłaniu PUSTEGO opakowania otrzymałam po miesiącu zwrot zainwestowanej gotówki- przekaz pocztowy. Dziękuję firmie za uczciwość i rzetelność .W czasach nieuczciwych sprzedawców i naciągaczy, firmie daję duży plus . Powiem więcej: jestem zaskoczona uczciwością.Właściwie to postawiłam krzyżyk na tych 159 zł, a tu miła niespodzianka. To tyle co do uczciwości. Ale niestety nie zrzuciłam nadwagi...wolałabym nie mieć tych złociszy i 10 kilogramów mniej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Defki Napisano Styczeń 31, 2013 A to mnie trochę uspokoiłaś tym wpisem, bo zamówiłam ten środek i zastanawiałam się czy rzeczywiście zwracają pieniądze.Ale jeżeli tak to ryzyko nie jest juz takie duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risck Napisano Luty 2, 2013 ja również się zdecydowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Defki Napisano Luty 5, 2013 dostałam moonslim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Defki Napisano Luty 7, 2013 ja też, wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Defki Napisano Luty 10, 2013 komuś chyba nie chciało się pomysleć nad własnym nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risck Napisano Luty 12, 2013 właśnie dotarła moja kuracja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Defki Napisano Luty 15, 2013 10 dni i 1,8 mniej na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risck Napisano Luty 17, 2013 dobrze Ci :) ja jeszcze dwa dni muszę poczekać na ważenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risck Napisano Luty 20, 2013 pierwszy kilogram spadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Booni Napisano Luty 22, 2013 brawo, gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Luty 25, 2013 Przyjmuję ten suplement od tygodnia i schudłam 1,4 kg, jak dla mnie spoko środek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risck Napisano Luty 28, 2013 u mnie jest na minusie 2,3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
safri 0 Napisano Marzec 1, 2013 baju baju będziesz w raju... szkoda tylko tych naiwnych co z klapkami na oczach czytają fałszywe wpisy i wierzą ze jakaś firma wyprodukowała jakiś cudowny środek który zabierze ze sobą wszystkie nasze problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halival Napisano Marzec 3, 2013 a Ty na czym tak chudniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Marzec 6, 2013 w dwa tygodnie 2,9 kg, nadal jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach