Gość Salra Napisano Marzec 10, 2013 w dwa tygodnie prawie 3 kg, zaczynam się zastanawiać nad ta kuracją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Marzec 14, 2013 dzisiaj rano -3,7 kg, cieszę się, że waga cały czas spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Marzec 16, 2013 ja w końcu też zamówiłam ten moonslim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Marzec 19, 2013 no to powodzenia, ja czekam na następne ważenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Marzec 21, 2013 ostatnie ważenie i mniej o 4,6 kg, ta kuracja to super sprawa, aż żal ją kończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Marzec 24, 2013 a ja dzisiaj zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Marzec 26, 2013 no to sukcesów życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Marzec 30, 2013 Zazaria chyba kiepski moment na odchudzanie sobie wybrałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Kwiecień 1, 2013 mimo świąt schudłam 1,30 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molinek Napisano Kwiecień 4, 2013 gratulacje ja chyba jeszcze przed sierpniem powtórzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Kwiecień 7, 2013 czyli jednak nie był to kiepski czas na odchudzanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Kwiecień 10, 2013 chyba nie, bo dziś mam już mniej o 2,5 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoryna11 0 Napisano Kwiecień 10, 2013 odsprzedam polowe opakowania moon slim za 40 zl kto cetny to podaje meila monikaszyszz@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Kwiecień 12, 2013 nie schudłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Kwiecień 14, 2013 a to nie lepiej zwrócić i dostać zwrot kaski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Kwiecień 17, 2013 Schudłam 3,6 kg i jeszcze tydzień kuracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta mercik Napisano Kwiecień 19, 2013 Straciłam na wadze, ale na tabletkach foreverslim. Tego produktu, który opisujecie nie znam. Radę mam tylko jedną - jeśli faktycznie udało wam się schudnąć na tabletkach, to przy okazji starajcie się zmieniać dietę. Tylko w ten sposób, w dłuższej perspektywie czasu pozbędziecie się efektu jojo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Kwiecień 20, 2013 ja od trzech miesięcy staram się więcej pić, jeść 5 małych posiłków i unikać słodyczy, ale dopiero teraz widzę, że chudnę - szukam jeszcze jakiś dobrych ćwiczeń na uda i pupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Kwiecień 23, 2013 mi też przydałyby się jakieś ćwiczenia na uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rotera Napisano Kwiecień 25, 2013 a ćwiczenia Chodakowskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Kwiecień 28, 2013 te ćwiczenia są super ale dla mnie zbyt męczące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Maj 1, 2013 obejrzałam kilka filmików z tymi ćwiczeniami i chyba znajdę coś dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rotera Napisano Maj 3, 2013 no to powodzenia :) napisz jak Ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Maj 5, 2013 Dziewczęta zaczynam dziś kurację Moonslim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Maj 7, 2013 to trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Maj 10, 2013 dzięki w poniedziałek napiszę czy coś zgubiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Maj 13, 2013 schudłam prawie 1,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Maj 16, 2013 extra, chudnij tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Maj 19, 2013 dzięki, jutro kolejne ważenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Maj 21, 2013 2,8 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach