Gość Zazaria Napisano Maj 27, 2013 bardzo dobrze Ci idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Maj 30, 2013 :) równiutko 4 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Czerwiec 2, 2013 a skończyłaś już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Czerwiec 5, 2013 tak :( spadło jeszcze 0,4 kg, więc w sumie schudłam 4,4 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Czerwiec 8, 2013 no to gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Czerwiec 10, 2013 jakoś na razie mój apetyt jest na tym samym poziomie co podczas kuracji i nauczyłam się nie jeść po 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Czerwiec 16, 2013 ja też nie jem po 17:00 i biegam dwa razy w tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Czerwiec 19, 2013 i co? waga spada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Czerwiec 23, 2013 0,30 kg w tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Czerwiec 26, 2013 to zawsze coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Czerwiec 30, 2013 no tak ale ze wspomagaczem było dużo lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Lipiec 3, 2013 pewnie zamieniasz tłuszczyk w mięśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Lipiec 6, 2013 oj, chciałabym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Lipiec 8, 2013 strasznie nakręciłam się na tą kurację i nie mogę się jej już doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Lipiec 11, 2013 też tak miałam ale spokojnie doczekasz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Lipiec 14, 2013 w piątek do mnie dotarła i jestem na niej drugi dzień, nie wiem czy ważyć się codziennie czy po tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Lipiec 17, 2013 moim zdaniem powinnaś się zważyć po tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Lipiec 21, 2013 działa :) po tygodniu było 1,3 mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Lipiec 24, 2013 super, bardzo się cieszę, że chudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Lipiec 28, 2013 dwa tygodnie i 2,8 mniej na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazaria Napisano Lipiec 31, 2013 dobry wynik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Sierpień 2, 2013 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Sierpień 4, 2013 w dniu dzisiejszym 4 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Sierpień 5, 2013 to już koniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Sierpień 8, 2013 niestety tak ale schudłam 4,8 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Salra Napisano Sierpień 11, 2013 no to chyba wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Sierpień 15, 2013 niby tak ale zawsze chce się więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Felcia84 Napisano Sierpień 20, 2013 ale nie przy odchudzaniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tikka Napisano Sierpień 24, 2013 byłam na moon slim ponad rok temu i udało mi się zrzucić 4,5 kg - teraz czas na powtórkę, życzcie mi powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach