Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakoś inaczej

Inaczej niż zawsze

Polecane posty

Gość Jakoś inaczej

W każdym miesiącu po owulacji czułam a to kłucie jajnika, a to pobolewania brzucha i trwało to aż do miesiączki, a teraz nic totalne zero. Lekarz tłumaczył że tak właśnie mo organiazm reaguje w trzeciej fazie cyklu i wszystko jest ok. Nigdy sie tym nie martwiłam bo regularnie robie badania i nie mam żadnych problemów zdrowotnych. Ale teraz jest jakoś dziwnie, nie czuje kompletnie nic, nawet piersi mnie nie bolą a to poza bólem brzucha zawsze jest u mnie oznaką nadchodzącego okresu. Dodam że powinnam go dostać za dwa dni, strasznie sie martwię, czy któraś z was miała coś podobnego?????

Gość Ty się amrtwisz tym
że cię brzuch na okres nie boli?No proszę cię...!Nie zawsze musi być tak samo.Mnie od jakiegoś czasu piersi bolą na owu a wcześniej tego nie miałam.Ostatni cykl wyglądał tak że piersi mnie bolały do miesiączki.I nie przejęłam się tym.To że cię bolało nie znaczy że teraz nie ma prawa nie boleć.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
faktycznie dziwnie

Gość Jakoś inaczej
To nie tak, po prostu straszne jest nic nie czuć. Nie czuć swojego organizmu

Gość noo rr
nie zawsze inaczej znaczy że coś się zmieniło. Ludzkie ciało to nie maszyna precyzyjna, która zawsze działa tak samo. Cóż zmiany sa normalne. Może ci się wyrównał poziom hormonów i stąd to uspokojenie. Czyżbyś obawiała się ciąży?

Gość feef
Bywa i tak, jak wyżej zreszta dziewczyny pisały. Wystarczy że miało si trochę więcej aktywności fizycznej, stresów czy czegoś podobnego a już objawy się zmieniają. Swoją drogą uważaj bo przy takich problemach masz zadatki na hipochondryczkę. ;P

Gość Jakoś inaczej
Ale czy taka cisza moze oznaczac ciążę?

Ja tak mam kiedy jestem bardziej aktywna fizycznie przed okresem, nic mnie wtedy nie boli. A jak mam tak że akurat siedzę i nic szczególnego nie robię zawsze mnie cos boli, kłuje itd.

Gość nie ma norm na dni
no to chyba ty powinnaś wiedzieć czy jest możliwość ciąży czy nie? u mnie obie ciążę były pozbawione na początku objawów oprócz braku okresu.

Gość No i co powiedziec
ciąża to raczej ma jakies objawy, dlatego mowi sie o objawach ciążowych, brak objawów to brak ciąży