Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeSzczescie.

Oto mój plan na dziś... a wy szczury? zamułka przed kompem cały dzien?

Polecane posty

njun - noo naprawde ? zobacz sobie ze na budowach nie ma dojebanych, dojebani zazwyczaj sa przy kasie i maja zazwyczaj dobre fury maja znajomosci i uklady czy widziales kiedy pakera koksa pokaznych rozmiarow na budowie ? tacy zazwyczaj sa zaradni i potrafia kombinowac...

Gość maszynka78
dobre mi to.. ja dzisiaj zrobiłam kurczaka z sosem i ryżem, do tego ogórek, rosół i na później schabowe, mizerię Wstałam o 9, zrobiłam peeling, umyłam głowę, ogoliłam nogi :D byłam w szkole, zdążyłam wrócić i zrobić tyle rzeczy, na 13:30 byłam u lekarza, wykupiłam recepty, o 17 wychodzę na jazdy, a o 19 ze znajomymi do pubu a ty co autorze? ja mam codziennie tyle do zrobienia, że nie mam czasu się w dupę podrapać, a ty uważasz, że jak raz ugotowałeś obiad (no, podsmażyłeś kurczaka i ugotowałeś ryż-talentu mieć nie trzeba...) i wyjdziesz łaskawie grubym dupskiem z domu na godzinę to jesteś wielki zaganiany-rozchwytywany śmiech gówniarzu :D

Gość njun
kombinować potrafią, to sie zgadza hahahahahaha

na budowach pracuja menele i szczurki chucherka najczesciej co wala po nosach i po robocie lubia sie nachlac...

Gość njun
a koksy , gdzie pracują? po mieście jeżdżą i haracze od dziwek ściągają. haahahahha

Gość prowoo
LordKoks to jeden wielki prowokator. Ludzie po prostu nie są tacy głupi a on wali typowymi stereotypami. Myślę, że tak naprawdę jest chuderlakiem co siedzi przed kompem na damskim forum.

a koksy , gdzie pracują? po mieście jeżdżą i haracze od dziwek ściągają. no i co z tego ? zazdroscisz ? przynajmniej maja pelno kasy i zapierdalac nie musza :D lepiej ciac kase od dziwek niz za grosze zapierdalac na budowie :D

prowoo tak zgadles/zgadlas mam zapadnieta klate i 30 w lapie :( o silowni slyszalem tylko w tv :)

Gość njun
nie, nie lepiej. ale koksy są właśnie takie bez jaj, na pracy kobiet sie odkuć, to jedyne co potrafią. Denne typki funta kłaków niewarte.

ale koksy są właśnie takie bez jaj, - bez jaj :D to jak ty masz jaja to powiedz takiem w twarz najlepiej ejszcze jak cwiczy mma :D

Gość njun
mam jajniki ale w jaja celnie kopię, jak trzeba. hahahahaha

dziewczyn nie obchodzi z kad masz kase i jak zarabiasz je obchodzi to ze jestes rezolutny i potrafisz zadbac o rodzine, ze jestes na tyle inteligentny ze potrafisz zapewnic dobrobyt rodzinie i skolowac kase... daj na luz tym swoim tanim moralizatorstwom :P

Gość njun
nie wiem, jakich dziewczyn to nie obchodzi, nie obracam sie w takiej powiatowej lidze.

Gość njun
jakie oburzenie? to czysty niesmak. hahahahahaha

Gość njun
Zgadza sie, mam więcej jaj niz ty i twoi pakujący koleszkowie.

Gość njun
spuszczają to sie chłopczyki, wiem, że tylko z nimi masz doświadczenia, ale nie musisz tego tak dobitnie zaznaczać. hahahahaha

Gość autorze masz cudowny dzień
tylko pozazdrościć prawdziwej męskości! ale gdzie Ty pracujesz? mamusia daje pieniążki?:D szkoda słów...

Gość njun
mamusia im kasę daje, potem zbierają od dziwek, a potem dziwkom płacą, tak przebiega życie koksa hahahahaaha

mamusia juz dawno nie daje kasy... gdzie pracuje ? niech cie to nie interesuje z kad biore kase to moj biznes... ty lepiej pomysl gdzie jest twoj biznes :D njun niezly z ciebie kuncfot zaznaczam to swoj teren szczajac ci na ryj :D Sieemaaa

Gość njun
Koks nie zaczynaj tej ordynarnej gadki, chyba że cie znowu nie stać na argumenty.

Gość wysoki poziom wypowiedzi.....
nie ma co.....

njun twoje wypowiedzi za ta sa najwyzszych lotow , dostajesz to na co zaslugujesz, schowaj parasol masz tu zloty deszcz...

Gość njun
kiedyś wspominałeś że jesteś projektem Koks, ale to chamstwo to po prostu twoja prawdziwa gęba. haaahaha

projektem ? jakim projektem jestem prawdziwym bezmuzgim koksem w dresiku jezdrzacy beta sluchajacy umcy umcy nieznajacy ortografi :P Czarownica paskudna - to forum to niezly cyrk na kulkach i to darmowy jest tu tyle roznych dziwnych "osobistosci" ze warto miedzy przerwami w zajeciach zajrzec i posmiac sie z klaunow jako ze smiech to zdrowie, dzieki wam jestem zdrowszym koksem ;)

jeżeli w Twoim przypadku bycie "koksem" oznacza również zażywanie takich specyfików, to z tym zdrowiem bym nie przesadzała :P A tak na marginesie - nie każdy właściciek bmw jest bezmózgiem...