Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawik

Podobają mi się tylko drobne kobiety.

Polecane posty

Gość nieprawik

Takie do max. 165cm wzrostu ze szczupłą budową ciała. Nie wyobrażam sobie bycia z większą dziewczyną. Sam mam prawie 190cm wzrostu i ważę 85kg. Co o tym myślicie?

Gość nie wyszedles na frajera
a co mamy myslec niby

Gość Gadatliwa..
Kochany jesteś :)

Gość pablichoman
że chudy jestes . Ja mam 183 i 102 kg wagi .Tyraj chlopie na silowni ,tyraj

Gość huh
mam dokładnie 190cm, również 85kg a moja przyszła ma 165 cm wzrostu i waży jakieś 48kg 🖐️ kolego

Gość a ja mam kolege który
ma 187 cm waży 93 kg i szuka wysokiej dziewczyny z normalna budowa ciala / nie wieszak/ mial już dwie dziewczyny niskie i drobne i mówi, ze nigdy wiecej ... żle mu sie z nimi tańczyo, zle mu sie z imi calowalo, nawet zeby jej cos powiedziec musial sie schylac, w seksie też mu nie pasowalo, bo nogi krótkie i mowil, że jakos sie nie mogli dopasowac sa widac gusta i guściki jeden lubi to drugi tamto :)

Gość huh
to twoje zdanie. moje bmi jest w normie. jestem zbity, nie spuchnięty. bez zbędnej tkanki. tylko rzeźba.

Gość miłości.....
drobne czyli niziutkie? ja mam 173 i jestem chudzinką i od wielu słyszałam, że jestem drobna ale dla Ciebie jestem już wielka? hmm whatever, o gustach się nie dyskutuje ;) btw: jak dla mnie nie jesteś za chudy, lubię takich facetów więc nie musisz nic pakować ;)

do twojego prawidlowego bmi brakuje jeszcze pare kg chyba ze wzorujesz sie na bmi kobiet ktore ma nizsze kryteria wagowe wzgledem wzrostu... ja mam 174 a waze 95kg i nie jestem gruby tylko zbity a powinienem wazy okolo 72kg ale taka waga jest dla normalnych smiertelnikow...

Gość nieprawik
Jestem chudy więc też chcę aby dziewczyna była chuda. A tyrać na siłowni nie będę bo po co? Męczyć się w imię czego? Dla kobiet? Mam powodzenie i bez tego. Więc to chyba kwestia narcyzmu. Zresztą i tak kobiety nie lubią koksów chyba, że blachary a takie mnie nie interesują.

Gość njun
a pedały koksujące, teraz będą sobie wyliczać ile gramików w tą czy w tą. Na kobiety mają wyjebane, bo to narcyzowate kryptogejostwo macające sie po własnych mułach. hahahaha

A tyrać na siłowni nie będę bo po co? - dokladnie jak sie ma malo testosteronu to sie stroni od ciezkich sportow, ale masz racje po co, wiecej dla "nas" tych fajniejszych i ladniejszych dziewczyn :D

Gość że masz skłonności
pedofilskie?:classic_cool:🖐️))

Gość miłości.....
_LordKoks - ciekawe niby jakim dziewczynom się podobasz? Ja bym zapewne wybuchła śmiechem jakbyś do mnie podbijał :D ale tak tak.. żyj sobie w przekonaniu, że jesteś super. W sumie to lepsze niż biadolenie, że jest się beznadziejnym. A siłownia to najnudniejszy sposób na aktywność fizyczną.

Gość huh
wskazać ci tablice bmi? jestem zadowolony ze swojego ciała. trenuję to na czym mi zależy i nie zamierzam dorobić się karku. kondycja jest ważniejsza niż siła kolego ;)

miłości..... komu ? tym atrakcyjnym, nie interesuje mnie to ze nie pociagam te brzydkie... zadna strata :) wazniejsza jest sila i kondycja... ale cwicz sobie sama kondycje, co najwyzej bedziesz dobry w uciekajdo... :)

Gość njun
kazdy internetowy paker to worek kompleksów, napierdzielający monotematycznie o tym jak pakuje- szałowa partia dla dziewczyny. hahahaha

Gość ja jestem kobietą i
nie podobają mi się tacy chudzi faceci...przy tym wzroście jakbyś miał 90-98 kg byłoby seksi:-)

Gość ja jestem kobietą i
nie lubię packerów, wolę miśków

Gość mi mala z pracy
kazdemu normalnemu facetowi bez odchylow psychicznych podobaja sie tylko drobne, filigranowe, proporcjonalnie zbudowane kobiety:) nic dziwnego zatem.

Gość a mnie sie nie podobają
male kobiety jak nosza szpilki to jeszcze jako tako to wyglada, ale jak je zdejmą to masakra nogi krótke i tak jak tutaj ktos napisal, we wszystkim niewygodnie, przynajmniej dla mnie ( 189cm) ciągle sie trzeba schylac, a taniec z taką to już kompletna porażka jest

Gość jak na razie to ja zuważam
cos zupelnie odwrotnego mnóstwo jest malych antalkowatych , spasnietych dziewczyn wbitych w ciasne ciuchy a wysokie dziewczyny sa raczej szczuple

Gość ???????????????
fakt offerma wszystkie modelki maja grube nogi nie maja talii i maja szerokie bary, zmien okulary, ja widze ze te nisko zawieszone maja sklonnosc do wielki tylkow kaczych tlustych nozek, ale moze my z innych swiatow

Gość w top model nie ma kurdupli
sa wysokie szczuple piekne dziewczyny oferma ..... krasnal zawsze ciagnie do krasnala

Gość hm............................
Sami zakompleksieni ludzie się odzywają. Żal pl. Kobiety są piękne, wysokie i niskie, drobne i mniej drobne, grunt to różnorodność. A te epitety: krasnal, kurdupel, krótkie nózki, żyrafa, wyrażają jedynie pełni kompleksów, niepewni siebie ludzie. Dowartościować się a nie jechać po innych!!!:) Każdy lubi co go rajcuje. No i dobrze, dzięki temu jest ciekawie.