Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany..

Gdzie Was znalezc ?

Polecane posty

Gość zdegustowany..

Mam pytanie. Gdzie można spotkac fajną, sympatyczną dziewczynę z jakąs pasją ? Mam już dosyc poznawania kobiet na dyskotekach.. 90% tych kobiet imprezuje co tydzień, połowa idzie po coś wiecej niż taniec,a jeszcze częśc okazuje się, że jest już zajęta. Owszem można tam spotkac normalne dziewczyny ale jest ich garstka i są w swoim towarzystwie gdzie ciężko o jakąs znajomośc. Nie chodzi mi tu o jakąs cnotke. Chodzi mi o dziewczynę, która zamiast na impreze woli isc do kina,na łyżwy czy cos w tym rodzaju. Okazuje się jednak, ze dla zdecydowanej wiekszosci dziewczyn ważniejsza jest wlasnie impreza,alkohol,faceci.. po to żeby na drugi dzien miec o czym na fb pisac.. i zdjęcia wstawic z kim to sie nie piło i z kim nie tańczylo.. :/ Dziewczyny co z Wami ? Wiem, że kazdy lubi poimprezowac ale bez przesady.. nie co tydzien albo dwa. Sam lubie imprezy ale raz na jakis czas. Wolę porozmawiac ze znajomymi w domu przy jakims filmie niż isc na impreze.. I zdecydowanie nie chciałbym poznac swojej wybranki na dyskotece.. bo jak juz pisalem wiekoszc tych kobiet kojarzy mi sie z co tygodniową imprezą i alkoholem.. ehh już sam nie wiem gdzie sie ukrywają porządne dziewczyny.. :/

Gość nie wiem czy to w temacie
nie ma juz porzadnych młodych kobiet :(

Gość zdegustowany..
Anglia ? za daleko.. ;) a po za tym słyszałem ze angielki to juz w ogole imprezowiczki ;) ale z tego co sie domyślam Ty jesteś polką mieszkającą w Angli.. ;)

Gość zdegustowany..
ale chodzi mi ogolnie.. nawet w Anglii. Gdzie szukac takich dziewczyn ?

Gość parram parram
Oj impreza raz na jakiś czas jest ok przecież. Lubię tańczyć więc chodzę na tańce :) Nie musi to od razu oznaczać, że alkohol leje się litrami a jak mnie spotkasz to nie wyduszę z siebie więcej niż "yyyy". Myślę, że ciekawych ludzi można poznać wszędzie. Zarówno na lodowisku, w sklepie jak i w pubie, klubie, bibliotece czy w okienku na poczcie. Jasne, że każde z tych miejsc sprawia różne możliwość poznawania się ale wiesz "no risk, no fun". Często okazuje się, że można zagadać do kogoś kto się nam spodoba i to nie boli a zawsze może wyjść ciekawa znajomość. Czasem kluczem jest porzucenie stresu przed odrzuceniem :) Mnie można spotkać wszędzie :D

Gość zdegustowany..
no tak ale wlasnie do tego nawiązuje.. nawet jak juz się jakąs pozna to okazuje sie, że wiekszosc dziewczyn woli isc na taką popijawe niz spotkac sie gdzies w jakimś fajnym miejscu..

Gość parram parram
zdegustowany -> serio? Nie znam chyba żadnej dziewczyny, która przedkłada popijawę ponad kino, koncert, teatr itp. Ile masz lat? Może po prostu jesteśmy z innego pokolenia i stąd to rozbieżne postrzeganie świata.

nawet jak juz się jakąs pozna to okazuje sie, że wiekszosc dziewczyn woli isc na taką popijawe niz spotkac sie gdzies w jakimś fajnym miejscu.." ja pierd... gdzie ty mieszkasz że spotykasz same "ochlaj - mordy"?

Gość zdegustowany..
mam 24 lata. Owszem zajęte dziewczyny może rzadziej wybierają impreze ale przeciez widze co sie dzieje.. Moje rowiesniczki, a nawet starsze widze co chwile na imprezach.. automatycznie to mnie od nich odrzuca.. Dla przykladu poznalem taką jedną kiedyś, planowalismy wpolne wakacje jakieś. Myslalem nad jakimis górami czy cos zeby bylo co fajnego wspominac a ona że lepiej gdzies nad morze bo tam fajne imprezy itd.. no to sory.. zeby chociaz o morzu wpomniala, ale nie ona ze fajne imprezy. no to super wakacje.. wziąsc urlop zeby isc na dyskoteke nad morzem..

Gość zdegustowany..
Ragers a gdzie napisałem ze "same" ochlaj mordy? napisałem ze większosc..

Gość zdegustowany..
a do tej mniejszosci zaliczają sie glownie zajęte juz dziewczyny. a jak juz wolne to zazwyczaj ich rozrywka to impreza weekendowa.. :/

Gość zdegustowany..
Dera a czy to ważne ? Mieszkam w duzym miescie.

Gość parram parram
Wiesz co? Nie wiem.. tak jak mówię, ja mam zupełnie inne wrażenia. Mam wprawdzie lat już 28 ale czy to jest taka znacząca różnica? Poza tym Tobie chyba brak odrobiny optymizmu. Ja też bym mogła zacząć marudzić, że nigdzie nie ma normalnych facetów ale czy to coś zmieni?

Gość zdegustowany..
ale wiesz cięzko o otymizm. jak mam byc optymistą jak widze na dyskotece kazdą dziewczynę ubraną jakby stala na ulicy.. to ma byc materiał na wybranke ? nie pisze ze kazda na imprezie jest taka ale 90% takich tam jest..

Gość zdegustowany..
Dera nie obrazaj sie.. chce tylko wiedziec czym sie dzisiejsze dziewczyny kierują.. :/ a co Ci to da, ze napisze Ci skąd jestem.. ?

to jest proste :) po prostu szukasz tam gdzie nie powinieneś Jak juz szukasz kobiety na necie,to wejdz na forum tematyczne np o górach ,tam kogos poznaj interesuja cie łyzwy? to idz na lodowisko i tam wyrwij sobie panne Wysil sie i poszukaj takiej kobiety która podzieli twoje pasje i zainteresowania,to jest naprawde proste

Gość parram parram
90% takich, a te 10% które zostaje? Poza tym, przecież nie musisz poznawać dziewczyny na imprezie, szczególnie jak fanem imprez nie jesteś.

koleś a ty gdzies w ogóle chodzisz niż na dyskoteki w twoich wypowiedziach najczestsze słowo to "disco"

Gość zdegustowany..
no ale wiesz.. mam wziąsc urlop i jechac sam w gory zeby kogos poznac ? i myslisz ze ten ktos tez tam bedzie sam ? wiesz chodze na lyzwy, do kina itd. ale chodzi mi o to, że trudno teraz znalezc fajną dziewczyne ktora ma jakies fajne zainteresowania.. w nie oszukujmy wygląd tez sie przeciez liczy.

Gość parram parram
i WZIĄĆ a nie wziąść... proszę!

Gość zdegustowany..
nie chodze na imprezy. albo jak juz ide to raz na miesiąc dwa. Napisalem ze to nic zlego jeśli się tam idzie raz na jakis czas. a teraz wolne dziewczyny spedzaja tam przewaznie czas na rozrywke.

no ale wiesz.. mam wziąsc urlop i jechac sam w gory zeby kogos poznac ? a chociażby przynajmniej można spróbować i lepsze to na pewno niż siedzenie na kaffe i skamlanie nad sobą jaki to ja jestem pokrzywdzony bo 90% dziewczyn to imprezowiczki

Gość zdegustowany..
parram parram przepraszam za niedokładnośc. jak to pisałem nie byłem pewnie czy dobrze pisze.. ;)

a teraz wolne dziewczyny spedzaja tam przewaznie czas na rozrywke." pytam sie jescze raz ? gdzie ty takie dziewczyny poznajesz? Wiesz mam kilka kolezanek samotnych i powiem ci że połowa z nich lubi dac w palnik ale poza palnikiem lubia własnie góry,ciekawa ksiązkę,teatr,chętnie chodza na kabarety do kina i na koncerty róznego rodzaju

Gość zdegustowany..
nie siedze na kafee. nawet jak widzisz nie mam zadnego zarezerwowanego nicku. chcialem nawiązac jakąś dyskusje dlaczego tak teraz trudno spotkac jakąs fajną dziewczyne.. taką, że jak sie ją poznaje to nie mysli się jaka ona seksowna tylko jaka sympatyczna.