Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jest tu

Czy jest tu jakiś psycholog?

Polecane posty

Gość Czy jest tu

Czy jest tu jakiś psycholog? Mam pytanie do niego. Jak zabić w sobie pragnienie czegoś, czego nie można mieć, dostać?

Gość Czy jest tu
A jak pozbyć sie tej potrzeby/pragnienia?

Gość Zdzisiek od kuz
zależy co pragniesz

Gość Czy jest tu
Spotkać mężczyznę, wyjść za mąż, założyć rodzinę, poukładać życie. Być kochaną, akceptowania, potrzebną najbliższym.

Gość kokoon
alkoholem

Gość kokoon
ja chcem mieć normalną żonę

Gość Czy jest tu
Jestem wykształcona, mam dwa kierunki studiow, znam jezyki. Mam fajna prace. Jestem z niej zadowolona. Ale marze o tym co napisałam wyzej.

Gość Czy jest tu
Kazda kobieta ma potrzebe bliskosci, bycia kochana i akceptowana. Dlaczego uwazasz ze to zalosne? To, ze potrzebuje zrealizowac sie w tej roli?

Gość kokoon
wymagania nie do sprostania

Gość Zdzisiek od kuz
moim zdaniem jak będziesz na siłę szukała dziada to dostaniesz gówno i zniszczysz sobie życie dlatego żal mi ciebie rozumiem że tego pragniesz ja np. pragnę być dyktatorem polski ale nie wszystkie pragnienia się spełniają moim zdaniem powinnaś odpuścić a może kiedyś twoje marzenie się spełni

Gość Zdzisiek od kuz
ale jakby coś, zawsze możesz dać namiar na siebie :P

Gość cscsccsd
nie mozna miec wszystkiego widocznie:) ja mam wspaniala rodzine: meza idealnego, ale za to gowniana prace przez co bardzo cierpie

Gość Zdzisiek od kuz
nie wiem o co chodziło podszwowi 17:16 ale cscsccsd ma racje wszystkiego mieć nie można

Gość Czy jest tu
Czyli powinnam skreslic to z listy marzen, odpuscic i wykluczyc ze swojego zycia taka mozliwosc? Ok, chetnie, ale jak to zrobic?

Gość Czy jest tu
podbijam

Gość xzzczxczxc
jej, oczywiscie ze masz nei skreslac tego z listy marzen, ale w jakis sposob probowac sie do tego zdystansowac, tak by nie czuc tej desperacji ktroa jest w tobie widoczna i wyczuwalna. a wtedy ciezej kogos znalezc, z reszta sama wiesz. wiec co ja moglabym ci zapropnowac to: postaraj sie wypisac na kartce papieru wszystkie zalety bycia singielka, np zero zobowiazan, klotni bolu, kompromisow (bo to sa stale czesci akzdego zdrowegoi zwiazku) i cokolwiek przyjdzie ci na mysl. pomysl o wszystkim tym co mozesz robic.czuc bedac sama a czego robic nie moglas bedac w zwiazku. jesli zaczna naplywac myslli typu no tak ale z drugiej strony jestem kochana bla bla...ignoruj je i skup sie na korzysciach. baw sie, ciesz sie tym ze ejstes sasma. to pomoze ci wytoczyc wokol ciebie aure interesujacej i troche neidostepnej kobiety -a wtedy mezczyzni to wyczuja i zmieni sie ich podejscie. zauwazylas mzoe taka prawidlowosc ze jak czlowiek zaczyna byc w zwaziku to nagle wzrasta zainteresowanie jego osoba??? nawet jesli kobiety/mezczyzni nie wiedza o tym ze ten czlowiek jest w zwiazku...druga rzecz-wizualizacja, lakzdego dnia wizualizuj wyobrazaj sobie ze jestes z wymarzonym facetem macie razem dzieci, stworz go sobie czuj i zauwazaj kazdy detal jego zachowania, wygladu. stworz wlasny obraz sowjego zycia -ta metoda spotlalam mojego idealnego faceta, serio:):):):) powodzenia

Gość Czy jest tu
Dzięki za poradę. Coś z tym muszę zrobić.

Gość Czy jest tu
czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły jak z tym walczyć?

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej