Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joya

pyatnie

Polecane posty

W środę tydzień temu po wieczór dostałam dziwny przezroczysty śluz podobny do surowego jajka. Następnego dnia wystąpił biały, bezzapachowy śluz który powoduje dyskomfort. Ma odczucie dużej wilgotności. Najgorzej w dzień bo muszę zmieniać wkładki dwa trzy razy. Biorę od ok czterech miesięcy tabletki novynette. Dwa tygodnie współżyłam z chłopakiem gdy miałam koniec krwawienia. Można powiedzieć że tego samego dnia mi się skończył. Z powodu że lekarz w nagłym przypadku wyjechał a ja kupuje trzy opakowania od razu żeby mieć na potem i nie dał i recepty. Nie miałam jak kupić. Więc po tej przerwie nie brałam ich przez jakiś czas. Popełniłam głupotę z powodu niedokształcenia się o tabletkach anty. Współżyłam przez ten czas i chłopak we mnie kończył. Ale mniejsza z tym. Co z tym śluzem? Czytałam gdzieś że jeżeli nie swędzi, nie piecze i nie ma nieprzyjemnego zapachu jest ok. Tylko nie wiem co on może oznaczać.

no niestety, ale współżyłaś bez żadnego zabezpieczenia i to tuż po odstawieniu tabletek, ciąża jest jak najbardziej prawdopodobna

hm...na początku się zastanawiałam czy to może być możliwe ale jakoś to chyba do mnie nie docierało. Myślałam nad badaniem krwi które wykrywa obecność beta-hcg . Może lepiej jak poczekam na objawy. Hm... muszę zachować zimną krew.

odczekaj co najmniej 14 dni od stosunku i wtedy test z krwi będzie już wiarygodny