Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos pytajacy

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość ktos pytajacy

Witam Co sadzicie o dziewczynie ktora wstydzi sie i chyba boi sie pokazywac mi w staniku, mowi ze nie jest dziewica w co watpie skoro sie boi pokazac w staniku jak sie przebiera tam i na dodatek bardzo lubi misie pluszowe ma ich troszke po kazdym chlopaku a jest dorosla ma juz 25 lat, duzo gra w gry, jstesmy juz jakos 3 misiace i nawet ciezko o jakies calowanie z nia dluzsze niz 5 - 10 sekund bo sama chce przerywac i wydaje mi sie ze ma bardzo male libido co moze byc duzym problemem w obecnym czasie i przyszlym, poprzednia dziewczyna zaciagnela mnie juz do lozka po miesiacu znajomosci bo chciala sie przekonac jak do siebie pasujemy a z obecna nic cisza naczytalem sie kiedys tu o dzieczynach ktore maja male libido i nie moglem w to uwierzyc ze tak faceci zyja przeciez to tortuty jestem w kropce

Przeczytałam twój post i powiem Ci tak. Może to nie wynika z tego, że ona ma małe libido. Mnie się wydaje, że ona po prostu się boi. Może wstydzi się powiedzieć Ci, że jednak jest jeszcze dziewicą. W dzisiejszych czasach dziewicytwo stało się powodem do wstydu niestety. Może też mieć kompleksy z powodu swojego biustu. Jeśli nie jest zbyt otwartą osobą, to trzy miesiące to dla niej zbyt mało czasu aby Cię poznać.