Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xccdsvffffdfghhg

DEPILACJA WASIKA- ODWAZYC SIE?

Polecane posty

Gość xccdsvffffdfghhg

Mam problem, ktorrym jest wasik nad grona warga. co prawda wloski nie sa ciemne i ten wasik nie jest jakos szczegolnie znaczacy, ale wg mnie zauwazalny. zle sie z nim czuje i wolalabym sie go pozbyc. pomyslalam zeby sie odwazyc i pojsc do kosmetyczki na usuwanie woskiem. jednak troche sie boje- tego ze beda odrastac ciemniejsze i grubsze, a takze zaczerwienienia po zabiegu lub krostek-- tak, ze dopiero bedzie to wygladac zle.. nie wiem co mam robic. jak myslicie? mialyscie cos takiego robione? polecacie czy dac sobie spokoj?

Gość musgruszkowy
kup sobie wodę utlenioną i przecieraj nią wąsik włoski się utlenią i pokruszą się

Gość xccdsvffffdfghhg
pierwszy raz wolalabym zrobic to u kosmetyczki.. ale tak czy inaczej sie boje. a co ile mniej wiecej to robisz?

zalezy.... jesli moj facet mowi mi - Julka wygladasz jak twoj ojciec (moj tata nosi wasy i brode) to zabieram sie za depilacje. :D:P srednio co 3 tyg. mam jasne i cienkie wloski :P

Gość to ja może taki mały pszysmak
musgruszkowy.... jak często to robisz, jest skuteczne? zawsze jest strach że włosy zrobią się z czasem ciemniejsze i grubsze

Gość .,nlknkln
moze pinseta/

Gość nie nie nieeeeeeeee
po pinsecie robią się czarne i grube

Gość xccdsvffffdfghhg
tez kiedys myslalam o wodzie utlenionej bo ona chyba rozjasnia wlosy. ale ja w sumie ciemnych nie mam i zalezy mi aby je w ogole usunac

Gość musgruszkowy
tlenione blądynki wiedzą o czym mowa włosy farbuję na blod już 10 lat dziś nie mam połowy objętości z przed farbowania ponieważ się połamały ,zniszczyły.z wąsikiem jest tak samo kiedyś utneniałam wodą tak robiły nasze mamy ...teraz usówam jednym machnięciem ,woskiem.po wosku odrastają słabsze od golenia ci się wzmocnią więc żeby cię nie podkusiło:)

Gość własnie mam podobny
problem - niby to ie wąsik - tylko taki gęstszy meszek - za cholerę nie wiem, czy to jest dla innych widoczne, czy też nie. Dla mnie w sumie nie jest, ale jak mocno wyciągnę język - to czuję :-D

Gość gość
„Odważyć”? To ile lat tego nie robiłaś? To normalna rzecz, jasne że boli ale tylko chwile a potem masz spokój na miesiąc czy coś :p