Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konrad.94

Gdzie szukać dziewic ...

Polecane posty

Gość Konrad.94

Witam mam 18 lat a juz się boję i martwie o to że w zyciu nie trafię na dziewicę ... Czy jescze na tym swiecie są kobiety dziewice w wielku +20 o normalnej urodzie ? Nie będę się oszukiwał , że nie chcę mieć bardzo brzydkiej kobiety w przyszłości ... A bardzo chciał bym mieć kobiete taką która jest dziewicą ... taką która bardzo ceni sobie ten pierwszy raz ... A z tego co wiem to już mało jest takich kobiet .... Pozdrawiam wszystkie dziewice ;d i kobiety szanujące się ;d

Gość ciocia_anja
moze jakies kolka katolickie? ponoc dla katolikow dziewictwo to wartosc

ale pieprzysz głupoty ;) dziewic jak grzybków po deszczu ;) i to bardzo ładnych :) Nie martw się znajdziesz na 100% :) Ja zawsze chciałam prawiczka, lat przybywało i co i znalazłam zajebiste ciacho które miało takie poglądy jak ja ;P na 100% znajdziesz :)

Gość wolisz piękną nie dziewicę
która nie potrafi włączyć pralki,bo tipsy połamie czy nie zbyt urodną dziewicę ale która potrafi stworzyć prawdziwy dom kocha męża,dzieci itd.....

hahaha nie no nie róbcie z "nie dziewic" idiotki ;P bo większość kobiet przestanie być dziewicami ;P czy to grzecznie po ślubie czy nie to już mniejsza o to :) ale chłopaku znajdziesz czego szukasz jestem tego pewna :)

Gość wujek_jantoś
a ja wolalbym niedziewice, nie lubie sploszonych panienek w lozku. nie zebym byl jakims maczo lovelasem ale pare sie takich trafilo i nie bylo to zbyt fajne

Gość Mr. imperator
hyeanakira dlaczego chciałaś prawiczka?

Gość konrad.94
Ale ja nie chce dziewicy do ruchania tylko do zycia ... Do bzykania moga być szmaty które sie nie szanują ... AEL wolał bym dziewice średnią z wyglądu która bedzie super wierną żona niż zajebista laske szmate nie szanującą się w przeszłości ... ;d

Gość ALe to chyba
przyjemne dla faceta że spotka dziewicę.......CZyż nie ? I że to on pierwszy nauczy ja życia erotycznego ???? Wolicie zjeść świeżego pączka nie rusznego czy ogryzionego i macanego przez kogoś ?

Gość w supie szukaj
durna prowokacja następny zakompleks albo projekt tego samego idioty co pisze projekt luzer

nie chciałam faceta który by miał kobietę przede mną, bałam się że by mnie porównywał do niej albo coś w tym stylu, ja zazdrośnica to bym fiksowała ostro :) no ale udało się i nie musiałam szukać :) miłość przychodzi sama :)

Gość hehhehehe
wyszlo szydlo z worka konradziku... napisz jeszcze ze sam bys chcial sobie szmaty podymac a potem dziewica na zonke. czlowieku, kompletny brak szacunku dla kobiet z ciebie wyplywa a dziewicy sie zachciewa ;) ciekawe czy sam tez jestes niedoswiadczony jak bozia przykazala

Gość wujek_jantoś
nie licze ilu miala przede mną, co mnie to obchodzi? nie boje sie porownań, jesli o to chodzi. poza tym miedzy dziewictwem a 50-cioma partnerami w lozku jest jeszcze wachlarz mozliwosci.

Gość konrad.94
Ok to teraz juz wiem że mamy takie jescze w polsce ;d Teraz pytanie gdzie ? heheh Ja pierdole czy każdy temat musi być mianowany "Prowokacją " ? żal mi dupe ściska jak w co 2 temacie jakis lamus to napisze ... pozdro

Gość asdc
w przedszkolu ale za to prorok.

Gość konrad.94
do hehehehe ;d Masz racje jestem ścierwem , ale nic na to nie poradze ...

Gość konrad.94
Wprzedszkolu ... tak tak .... ale chyba nie +20 co ?

Gość w oazie w kosciele na rekolekc
w zakonie dla kobiet

Gość lskfljkdfkdjf
ja tam siedzę przed komputerem, tu, ale niestety jestem dla Ciebie za stara, a w Twoim wieku to nie wiem jak z tymi dziewicami jest:)

Gość moze...
na oddziale dla noworodkow.mozesz miec tylko problem z porozumiewaniem sie

Gość sam tez poszukuje dziewic
ale znajduje same wyzwolone dziewuchy

Gość Ghost_
W delcie Kongo..w kwadracie D.U.P.A

Gość limango
tak mówicie, że do życia dziewicę, a potem ją rozdziewiczacie i okazuje się, że już się wam nie podoba

Gość limango
dla jasności jestem dziewicą :)

Ale nie podoba się nie dlatego, że nie jest dziewicą tylko dlatego, że się do tego życia nie nadaje.:P

Gość limango
no dobrze, czasami się mozna nie dopasowac.. ale potem juz taka dziewczyna wedlug was jest niewartościowa, bo rozdziewiczona.. i co? tylko do dupczenia -.-