Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnfskjfhskdjhfjsdhfjdkshfsjk

ile zarabia nauczyciel w przedszkolu prywatnym

Polecane posty

Witam, j/w czy ktoś mógłby udzielić mi informacji ile zarabia nauczyciel w przedszkolu prywatnym ? średnio? w Warszawie ? z góry dziekuje za odpowiedź pozdr,

a jeśli zarabia się tak ok. ponad 2000 zl ale za 2-3 godzin dziennie to czy to w miarę "godne" zarobki? pracowalam wczesniej w przedszkolu ale na pelen etat i zarabialam duzo mniej a pracowalam po 8 godzin dziennie tez 5 godzin w tygodniu,....

Gość ja nauczyciel
w panstwowym zalezy od stopnia awansu, za 25 godz tygodniowo-średnio 5 godz dziennie ( bo może wyjść np jednego dnia 3 godz, innego 7 godz, ale ogólnie 25 na tydzień ) i np mianowany na rękę ok 2200, też zalezy od lat pracy, dodatków typu stażowy itp, w prywatnym za 7-8 godz dziennie nie ma awansu i koleżanka zarabia ok 1200-1400 na rękę pracując 40 godz w tygodniu, oczywiście to nie Warszawa ale miasto woj. łódzkim.

Gość ja nauczyciel
ja tyle zarabiam, i mój staż pracy to 10 lat, nie narzekam, czasami wręcz dziwie sie że nauczyciele biadolą i gadaja jak to mało zarabiaja, mało to maja w marketach gdzie świątek piątek i niedziela za 1400zl. możesz sobie w internecie wpisac w google i ci wyskoczy, z tym że nawet wyskakuje więcej=większa pensja bo jakaś średnia ( zalezy od dodatków, czy lat pracy)

No prawa ma racje, przedszkolanki sa biedne jak myszy koscielne, moj dzieciak ma lepsza komórke od swojej pani w przedszkolu hahahahaha

Gość ja nauczyciel
tez zależy od stopnia awansu, bo dyplomowany ma jeszcze więcej ok 300zł na rękę od mianowanego.czyli ok 2500tys woj. łódzkie

Gość ja nauczyciel
jakbym pracowala 40 godzin w tyg mając dwa etaty to policzyć łatwo miałabym ponad 4 tys pensji. wg mnie za 25 godz pracy w tygodniu 2200 to dużo. pokaż mi innych, którzy za tyle godzin mają takie pensje.

Jeśli rząd spełni żądania związków, najniższa pensja nauczyciela wyniesie 2,7 tys. zł, a najwyższa 5 tys. zł. http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/436835,7_proc_podwyzki_dla_nauczycieli_w_2011_r_ale_pensja_tylko_za_obecnosc.html a podwyżki były.sama jestem nauczycielką w panstwowym przedszkolu

Gość gość
ja zarabiam 1200 zl, w woj podkarpackim na reke, pracuje 8 godzin dziennie, przygotowuje dzieciom zajecia tematyczne na kazdy dzien do tego zabawy ruchowe i zajecia utrwalajace material do tego pomoce dydaktyczne i prwadze z nimi jezyk angielski 3 razy w tygodniu i to wszystko za 1200 a po za tym jestem z nimi sama a dzieci jest 25.

Gość Agiga
Zarabiam 2200zł netto miesięcznie w prywatnym przedszkolu we Wrocławiu jako nauczyciel przedszkola,8 godzin dziennie,pracuję trzeci rok

Gość nel zerówki
Warszawa, n-el kontraktowy - mam 2270 netto/25h. Czasem więcej jak nadgodziny wpadną. P.S Ostateczna pensja zależy od dodatków: stażowego, motywacyjnego itp. Plus 13nastka, wczasy pod gruszą i socjal na święta BN.

Gość gość
Cześć wszystkim, jutro mam rozmowę o prace w niepublicznym przedszkolu w W-wie, nie mam jeszcze doświadczenia w zawodzie, w tym roku skończyłam ped. przedszkolną, podpowiedzcie mi o jakiej stawce mogę rozmawiać, nie chcę się wygłupić. Dzięki :)

Gość gość
Myślę, że spokojnie możesz mówić o kwocie około 2500 netto. Pamiętaj, że w większości każdy będzie próbował negocjować i zbić Twoja stawkę.

Gość gość
10 lat pracy, nauczyciel mianowany, 35 h tygodniowo, prywatne przedszkole, 2156 netto. A ostatnie 2 miesiące druga grupa z doskoku ;-)

Gość gość
Pracuję jako przedszkolanka w panstwowym brytyjskim przedszkolu i zarobki są bardzo dobre ale chciałabym poszukać pracy w wawie po powrocie. Czytając Wasze komentarze zaczynam się obawiać czy za 2500pln będę w stanie żyć i nie klepac biedy? Oczywiście mam męża do pomocy i dzieci na utrzymaniu dlatego mam nadzieję że zarobki w wawie to 3500+ żeby móc spokojnie spać.

Gość gość
W prywatnym przedszkolu w Warszawie najwięcej ile proponowali to 2400 netto (osoba od razu po studiach licencjackich, umowa o pracę, jedyne doświadczenie to praktyki). Średnio było mówione o 2200 netto. Ja wybrałam pracę w publicznej placówce, mając do wyboru to albo prywatną, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo zarobię o wiele mniej

Gość gość
mizoginprawik nie rozumiem co masz na myśli!? Uważasz, że my "baby" wbijamy dzieciom do głowy głupoty? A dzięki komu potrafisz pisać? Czytać? I inne tego typu zdolności? To my baby przedszkolanki wycieramy Waszym dzieciom nosy osmarkane i przebieramy osrane tyłki! Zeby taki jak Ty mial spokoj i nie brudzil sobie rąk ! To My spedzamy z Waszymi dziecmi najwiecej czasu od samego rana do bardzo poznego popoludnia! Myslisz ze siedzimy sobie przy biurku i pijemy kawe caly dzien !? Otoz nie. Zap*****l*amy cale dnie wychowujac cudze dzieci zeby wyrosly na ludzi. Bo rodzice nie maja na to czasu. Masz dzieci? Mam nadzieję, że nie !

Gość taber
Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak przedszkolanka tylko nauczyciel wychowania przedszkolnego...

Gość gość
Hola hola wszyscy nas nazywają przedszkolaki a my siebie nauczycielkami

Gość gość
Wszyscy nas nazywają przedszkolaki a my siebie nauczycielkami

Gość gość
Pani przedszkolanka tak mówią ludzie

Gość gość
Dziwią mnie te kwoty bo w woj. śląskim nauczyciel wychowania przedszkolnego ma od 2500 netto i wcale nie ma chętnych do pracy

Gość gość

Własnie chciałabym zacząć pracę w przedszkolu woj Śląskie ale przeraża mnie zarobek 1900 zl netto.... wbrew pozorm to nie jest łatwy zawód :)