Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita802

Ciaza w wieku 20 lat i problemy z facetem

Polecane posty

Gość nikita802

Cześć, a wiec jak w tytule jestem w 7 miesiącu ciąży, tak mam 20 lat ale ciesze się z mojego maluszka wraz z rodzina, a zabezpieczenia 100% pewności jednak nie dają, bo mój maluszek jest cudem, zażywałam tabletki i korzystaliśmy również z prezerwatywy. Wszystko wydaje się piękne jednak jest pewien problem, i jestem nim niestety mój partner i zarazem ojciec dziecka, który powinien mnie wspierać. Po poinformowaniu go ze jestem w ciąży (byłam wtedy już w 4 miesiącu, okres miałam wcześniej normalnie) strasznie się zmienił, stal się bardziej wulgarny w stosunku do mnie i zaczął częściej spożywać alkohol, do takiego stanu, ze polowy wydarzeń nie pamięta (jak awanturował się ze mną, wyzywał mnie od najgorszych itd). Mam dosyć słuchania znajomych i przyjaciół którzy cały czas mi mówią ze nie mogę z nim się rozstać ze względu na to ze mamy dziecko. Dlatego zadaje wam to pytania, czy powinnam nadal być w tym związku? Czy to ma jakikolwiek sens? Mówił nie raz ze się zmieni, i słyszałam to już chyba z setki raz nim wylądowałam w szpitalu (tak przez jedna kłótnie wylądowałam w szpitalu z zagrożeniem wcześniejszego porodu). No i najbardziej mnie zabolało to ze nie wyzywał mnie od najgorszych ale to jak zaczął mówić o dziecku po pijaku. Cytując jeden przykład :"To dziecko będzie pojebane i lewe jak ty" rozumiem ze ma jakiś problem do mnie, ale do dziecka? Co wy o tym sadzicie?

Gość uciekaj póki czas..
nie licz na to, ze coś sie zmieni.. to smutne ale z czasem staje się nie do zniesienia.

niestety ale nie widze tego kolesia w roli ojca.... powinnas mu szczelic z liscia powiedziec co o nim myslisz i ze tak ojciec dziecka nie postępuje... tez zalezy ile ma lat bo jesli twoj wiek to wiadomo ze szczaw młody i nie dorósł do tego .... a jesli juz wiek ma gdzies 25 26 to tez zle bo juz powinien bys dojrzały a wiec i tak i tak jest zle.... nie wiem ale wychowasz to dziecie z rodzicami bo on jesli nie zrozumie... to kopnac w dupe i sciagac alimenciory bo tylko do tego sie nadaje .. aha i do robienia dzieci ... a tez błysnęłaś troche bo trzeba patrzec z kim sie to człowiek zadaje a nie ze ładniutki chłoptas to szpary trzeba dac...

Gość uciekaj póki czas..
ze o "dla dobra dziecka" nawet nie wspomne... dzieci widza, rozumieja i czują wiecej i duuuzo szybciej niz nam sie wydaje

Gość nikita802
nie ze ładniutki, spotykamy się już 3 lata i były już nawet zaręczyny. Byl zupełnie innym facetem teraz tak nagle się zmienił. Ma on 25 lat wiec w życiu bym się tego po nim nie spodziewała, zwłaszcza że się cieszył, a później jakby mu coś strzeliło.

nom zgadzam sie ze dla zdrowia i dobra psychicznego dziecka powinno sie usunac ojca z widoku : ) aleee gdy juz sie urodzi i tam jakis czas minie to nie wiadomo jak moze facet zareagowac : ) były przypadki ze jak ojciec zobaczył swego syna to zmienił nastawienie : ) nastawienie do niego a niekoniecznie do swej wybranki wiec badz czujna

nie przejmuj sie.... narazie jakos ograniczaj myslenie o nim a mysl o dziecku: ) urodzi sie a wtedy zobaczysz co bedzie : )

i co ty czynisz :D o tej godzinie ma byc sen a nie siedzenie na necie : ) dziecko ma spac wiec idz połoz sie

Gość nikita802
nie mogę zasnąć, bo powinien już być przed północą w domu, prace kończył o 22, martwię się że znowu gdzieś się wybrał z kolegami i ze znów wróci pod pity, a to może skończyć się kolejna awantura. Najbardziej irytujące jest to, ze jak jest pijany krzyczy bluźni wyzywa od najgorszych każe ze za cytuje "spierdalać", a na następny dzień jest mówi że mnie kocha że mu zależy i przeprasza, ale ile można przepraszać?? to słowo traci już dla mnie na znaczeniu

Gość uciekaj póki czas..
boze.... (czy kto tam jeszcze) Kobieto! ogarnij się to i on może coś zrozumie. drzwi zamykaj szybciutko i jesli spać nie moższ to chociaz rób coś co lubisz czytaj, ogladaj cokolwiek , zeby na chwile o pajacu zapomnieć.. Myśle, ze już on zadba o to zebyś uslyszła ze PAN wrocił ;) kontrolować wtedy tylko zeby nie zamarzla menda :) i ...wytrzymać zeby nie wpuścić

Gość MERINGER
daj z mu z liscia i powiedz zeby sie pakowal i wypieprzal

Gość styczniowy
Bardzo mi przykro gdy słyszę tego typu historię nota bene stokroć gorszę słyszałem w swoim życiu. Niestety rozwiązanie w takim przypadku jest jedno, ponieważ jako osoba w stanie błogosławionym nie powinnaś się denerwować dlatego proponuje proste i szybkie rozwiązanie: włóż bile do skarpetki i uderz ( ruchem okrężnym tak jakbyś machała skarpetką, oczywiście uderzenie stroną, w której znajduje się bila ) faceta z całej siły w okolice wątroby, pobyt w szpitalu gwarantowany min 2 tygodnie - nie odwiedzaj go, sam zatęskni i przyjdzie z płaczem.. Wtedy go olej a będzie biegał jak piesek za wami - jak okażesz słabość, będziesz miła itp facet Ciebie przestanie szanować a zwłaszcza taki jak Twój frajer bo mężczyzną to go nie nazwę, wybacz..