Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna przeszłość kobiet

Przeszłość seksualna kobiet jest straszna

Polecane posty

Domowa Żono a niech sobie wyrabia, uważam że kobiety uprawiające przygodny seks są dla babiarzy

Gość mireczkaa
za bardzo skupiasz się na kobiecie tylko w kontekście jej życia seksualnego. Może jak spojrzysz pod kątem jaką jest kobietą, czym się ineteresuje, jakie masz poglądy to zobaczysz, że przeszłość seksualna nie ma dużego wpływu. Zmień myślenie a będzie dobrze :)

Przeszłość jest ważna i tego się nie zmieni. Zwłaszcza jeśli robiła to wcześniej z facetami atrakcyjniejszymi niż ja

"Na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek a przed nią bieży baranek a nad nią lata motylek" No i co z tego, skoro jest po analu :classic_cool:

No raczej kobiety po przygodnym analu nie są dla prawiczków :)

Gość oczy
autorze,to ty masz 40 lat? vievior ale jego takie wlasnie(w tym calym obrzydzeniu) bardzo pociagaja :D

Nie mam 40. Mam ponad 20. Chyba nic w tym dziwnego, że pociągają mnie atrakcyjne dziewczyny?

Gość mireczkaa
a co ma do tego atrakcyjnosc fizyczna poprzednich facetow??? Jakieś kompleksy masz, czy co??

Niech zdobywa doświadczenia, zamiast narzekać, ze inni mają go więcej. Zresztą po pierwszym razie rozjaśni mu się w głowie. ;)

Straszna przeszłość kobiet Rusłan a czemu tak polecasz związek ze starszą dziewczyną? Już ci mówię. Dlatego że doceni twoje zainteresowanie nią jako kobietą, dlatego że zamiast pić na baletach weźmiesz ją na spacer, zamiast stawiać drinki kupisz kwiatka itd...

Ma duże znaczenie ta atrakcyjność. Czułbym się gorszy i mniej przystojny od nich

A po co starszej młodszy? Na baletach to jest swoją drogą pełno wytapetowanych 30stek

Gość 25latka.....
J bym nigdy nie zw się z 20latkiem :o ruslan o czym ty mówisz, inaczej by moglobyc gdyby on 28l ona ponad 30, ale nie takie 20l dziecko.

Gość mireczkaa
to ja bym Ci proponowała najpierw popracować nad samooceną, bo nie znam nikogo kto czułby się gorszy, bo jego dziewczyna przespała z kimś atrakcyjniejszym, kiedyś tam w przeszłości :):) A jak już z tego wyjdziesz to wtedy weź się za analizowanie przeszłości seksualnej kobiet:) Powodzenia.

Gość 25latka.....
:classic_cool: Ja bym mogła sie co najwyzej przespać z 20latkiem, ale nie związać.

mireczkaa dlatego ja wolę sam się najpierw stać bardzo atrakcyjny fizycznie, dopiero potem brać się za kobiety. Nie zniósłbym tego, że jakiś opalony na solarium goguś w różowej koszulce polo i z włosami na żel przygodnie wychędożył moją dziewczynę na pierwszym spotkaniu

25latka..... kolejna, której przygody w głowie :(

Gość oczy
vievior ale on nie zdobedzie tych doswiadczen.nie mozna byc od dzis kims innym.pojdzie na silke,kupi szpanerskie ciuchy,postawi irokeza,podjedzie fura bez prawka ale to bedzie nadal ten sam zagubiony,niedoswiadczony i niedojrzaly prawiczek.hallo???

Poza tym dziewczyna parę lat starsza może mieć już bujne doświadczenie i tym bardziej prawiczka nie chcieć. Tego się boję, że jak będę za parę lat nadal prawiczkiem to dla rówieśniczek będzie to bardzo duża wada

Gość 25latka.....
Co masz na mysli mówiąc "bujne" ???

Kilku partnerów, jakiś przygodny seks, seks analny (bo oral to chyba prawie każda ma za sobą)

"dlatego ja wolę sam się najpierw stać bardzo atrakcyjny fizycznie" Nie masz bladego pojęcia jak kobiety widzą atrakcyjność... I nie miałem na myśli małżeństwa ze starszą... Ale tak parę miesięcy by mogła cię podszkolić. I jeszcze jedno- w burdelu te dziewice chcesz znaleźć? Przestań chodzić na popijawy bo tam takiej na 100% nie uświadczysz. Idź np na kościelny festyn :P

Gość 25latka.....
Nie wiem jak inne kobiety, ale w takim razie to ja w oczach prawików mam bujne zycie seksualne ;)

Gość oczy
uciekam,bo widze,ze nie odpowiada ci moj tok myslenia. uwazam,ze potrzebujesz takiej samej zakompleksionej i nieswiadomej absolutnie niczego niewiasty z festynu koscielnego:) to bedzie prawdziwe trzesienie ziemi. ;)

Gość 25latkooo
Niech sobie prawiki od dziewic wybrzydzają, a ja bym taką otwartą chętnie chciał :)

Dlaczego ma mi nie odpowiadać Twój tok myślenia? Wydajesz się sympatyczna

25latka..... tylko nie mów, że seks analny uprawiałaś bez związku również :( a nie byłoby Ci głupio, że miałaś przygody jakbyś poznała chłopaka, co miał tylko 1 partnerkę i to w związku?