Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna przeszłość kobiet

Przeszłość seksualna kobiet jest straszna

Polecane posty

Koniec o owlosieniu, bo temat pada! Nie zdarza mi się 2 mce nic ze sobą nie robić, litości :D

nei_nei ilu miałaś partnerów przed mężem?

Ale Ty Rusłan też na pewno miałeś przed nią trochę kobiet

Tak myślałem prawiczek który pewnie zakochał się w niby niewinnej a okazała się latawicą:x.. Niekiedy odwala kobietą po pierwszym razie i szukają mocniejszych doznań nie każda taka jest:]

Straszna przeszłośc... Zdefiniuj określenie "mieć faceta" czy petting już zalicza się do tej grupy? Czy chodzi ci o sam stosunek?

O stosunek

Szczerze Rusłan. Nie wyobrażam sobie Ciebie jako faceta, który miał tylko 1 kobietę. Jeśli moja przyszła żona miałaby kilku partnerów, a ja żadnej kobiety przed nią to by to pewnie było dla mnie straszne :P

Dramatyzujesz :P Miałem przelotne znajomości, ale to z nią robiłem te wszystkie fajne rzeczy :D

Straszna przeszłość kobiet A bujne życie seksualne mężczyzn nie jest dla ciebie straszne jak koleś zalicza np inna panienkę każdego dnia?:D

Rusłan czyli jednak na to wychodzi, że prawiczkiem nie byłeś

NocnyMotyl Współczuje ze na takiego prawiczka trafiłaś:D ale nie wkładaj wszystkich prawiczków do jednego wora:D

W takim razie było ich 10. Ale wytłumacz mi, gdzie według ciebie tkwi różnica, czy facet wkładał mi w cipke palce, czy penisa?

"Rusłan czyli jednak na to wychodzi, że prawiczkiem nie byłeś" Ale co za różnica? Usilnie usiłujesz dowieść że prawiczek to jakiś podgatunek??? Skoro tak cię to boli wypij ćwiartkę idź do burdelu i załatw to. Potem idź się wyspowiadaj jeśli masz taką potrzebę...

To jednak pewna granica. Pełny seks. Sporo miałaś partnerów. Mąż o tym wie? A analnych partnerów miałaś ilu?

Gość o w morde jeża!!!!!!!!
Aż 10... :) A moj mąż mi mówi ze to ja szalałam!!! Mam 26 lat i spałam z 2 przed nim, on jest 3, a z jednym sex oralny. I słucham czasem (podczas kłotni) jaka to rozwiązła była :o tacy faceci sa beznadziejni

No to raczej kobiety traktują prawiczków koło 25tki jako podgatunek

Gość do frywolnej nei_nei
Kochana -z palców nic nie poleci....A dla mena -taka psychika samców dopiero włożenie "odpowiedniego ' narządu się liczy....

Skarbeczku ja sobię tylko zartuje, jeśli uraziłam to przepraszam;) Nie uważam nikogo za podgatunek, gardzę tylko takimi, co zakładają kobiecie licznik.

o w morde jeża!!!!!!!! jak mąż śmie wypominać Ci przeszłość to dla mnie jest frustratem i do tego jest niewychowany. A sam taki święty był?

NocnyMotyl a czym tu gardzić? Ja np. szanuję kobiety z bujniejszą przeszłością i nic do nich nie mam. Natomiast jako prawiczek bym raczej nie mógł z taką być, bo ja i taka to dwa różne światy, dwie różne planety. Ot tyle

nei_nei zobacz jaką ilością pytań zasypał cię autor:x:D spowiadaj się teraz albo opowiedz mu co i jak z każdym..... dla mnie ten temat jest śmieszny.. miłej zabawy

Qrwa stary... Nosisz koszulkę z napisem "jestem prawiczkiem"??? Czy poznając laskę mówisz "cześć jestem xxx i nie miałem jeszcze kobiety"??? Chcesz jęczeć to jęcz, ale nie oczekuj zrozumienia, ani tego że kogoś przekonasz do swojego sposobu myślenia. Ja też byłem prawiczkiem i laska z którą to zrobiłem nie ma o tym pojęcia. Na co niby jej ta wiedza? Byłaby bardziej wyrozumiała jakbym słabo wypadł? To o to większości facetów chodzi- chcą dziewic bo mogą być ciency w łóżku a niedoświadczona będzie myślała że tak jest ok...

NocnyMotyl Albo facetowi licznik .. nie życie to nie bajka która zaczyna się i kończy z jedną kobieta na koncie..

Tu masz rację pomarańczowy ;) Też nie wydaje mi sie by taka dysproporcja dobrze wpływała na związek ale może się nie znam. W kazdym razie u mnie jest równowaga pod tym względem:)

I też gardzę facetami co obrażają kobiety albo traktują je przedmiotowo