Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nawet pol pytania

Czajcie to? co za babsko!

Polecane posty

Gość nie mam nawet pol pytania

Ja ciez pierdziele... wczoraj na zakupach w duzym sklepie przechodzac kolo drogeri widzialam jak jedna babka malowal sie wszystkimi blyszczykami do ust bo niemogla sie zdecydowac i musiala zobaczyc jak poszczegolny kolor wygladal na jej ustach. No k**wa mac kazdy blyszczyk i nie to ze tester czy cos, nawet pani ktora pilnowala tej mini drogeri nic jej nie powiedziala, myslalam ze padne! Wiecie jak kazdy tak robi to ja pie**ole nigdy nie kupie w hipermarkecie nic co jakas poj**ana baba probowala na sobie. Trzeciez to sa zarazki, bakterie.

Gość pierogów nie chce mi się lepić
A wysmarowane fluidem czapki, swetry, bluzki i sukienki? Jak mi ostatnio babeczka przyniosła do mierzenia sukienki - wszystkie upaprane - poprosiłam o czyste, a ona mi mówi, że wszystkie są już w takim stanie. Więc się jej pytam - "Pani myśli, że ja kupię brudną sukienkę?". I wyszłam. I to wcale nie był supermarket tylko elegancki sklep :O Inna sytuacja - kupuję bieliznę termoaktywną, proszę o swój rozmiar, pakuję i płacę. A pani do mnie: - Nie będzie pani mierzyć? Poprosiłam o wymianę pudełka na nieotwierane i fabrycznie zaklejone :O

Gość Nie mam nawet pol pytania
U mnie w miescie prosza o to jezeli chce sie przymiezyc to przeba uwazac by zakladac tak aby nie pobrudzic, Ale wiadomo