Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona_Joasia

Temat jakich wiele-jakie są szanse, że zaszłam w ciąże?

Polecane posty

Gość Zmartwiona_Joasia

Ciąży oczywiście bym nie chciała i na logike odpowiadam sobie na to pytanie,ale chcę zapytać doświadczonych. Uprawiałam seks bez zabezpieczenia, ale naprawdę krótko trwała penetracja. Było to dzień po miesiączce, a nawet rano przed zdarzeniem jeszcze były lekkie plamki krwi. Oczywiście partner dostał orgazmu zwyczajnie na zewnątrz po dłuższej, ciężkiem pracy. Czy są szanse na ciąże?

Gość aleś sobie czas wybrała na
"krótki" seks wewnątrz :( Musiałaś to akurat w najbardziej płodnym okresie robić? Szanse są większe niż w innym okresie cyklu miesiączkowego

Gość sssssssssssss
Nie, wtedy masz dni niepłodne. Kurcze, dziewczyny to nie jest trudne, nauczcie się liczyć swoje dni płodne i niepłodne. 14 dni mniej więcej przed okresem masz owulację i wtedy 3 dni w jedną i w drugą są dni płodne, reszta nie.

Gość Pomożecie?
ja też mam pytanie do doświadczonych dziewczyn ;) kochaliśmy się z narzeczonym, ale ktoś wszedł do domu i się skonczyło ;) nie trwało to długo, finał długo później był. Wczesniej nic nie kombinowaliśmy, więc N był czyściutki ;) to było jakiś miesiąc temu. Od tamtej pory nic nie było. Nie dostałam okresu, nie bolał mnie brzuch, nie bolały piersi, nic. 4-5 dni po terminie @ bolał mnie brzuch trochę i zaczęły mi się jakies plamki pojawiać brązowe. Ale już tak miałam nieraz, kiedy nie dostałam @. Tylko że 3 dnia normalnie czerowno się zrobiło, ale bez bólu brzucha, piersi. I baaardzo mało. Nosiłam wkładki i może ze 3 w ciągu dnia zużywałam. Skończyło się po 4 dniach to. Jak okres ... Zastanawiam się co to mogło być. Czy to było zamiast @ ? Czy coś innego. Żadnych objawów ciązowych nie mam. Nie mdli mnie, piersi takie jakie były, nic nie są wrażliwe, żadnych żyłek, zgagi, wymiotów. Nic. Miałyście tak moze kiedyś? Dzisiaj mam wizytę u gina i boję się strasznie, co powie :(

Gość agiew
sssssss ale to zależy jakie ma te cykle. Ja mam niby książkowy 28 dni, a owulację mam 17-18. Ważne jest żeby kobieta dobrze poznała swoje ciało. Ja się dopiero o tym dowiedziałam używając mikroskopu owulacyjnego. Wcześniej też myślałam że mam dnia 14 owulkę. Dlatego miałam trudności z zajściem ;/

Gość Zmartwiona_Joasia
Ale jeżeli on nie skończył we mnie to chyba są małe szanse nawet i w dni płodne...

Gość edusia_88
do zmartwiona Joasia - z tego co ja wiem to po miesiączce czy w trakcie miesiączki są znikome szanse do zajścia w ciąze , z tego co wiem to po miesiączce jest faza lutealna czy jak tam ją nazywają w tej fazie mozna zajsc w ciąze ale raczej jest na to bardzo mała szansa , najwięjsze szanse na zajscie w ciaze ma sie dwa dni przed i jeden dzien po owulacji ok 14dni po miesiaczce , w zaleznosci jakiej długosci masz cykle. sadze ze napewno nie zaszłas w ciaze a na przyszłosc proponuje antykoncepcje . co do pomożecie? to raczej wątpię że jesteś w ciązy , dla spokoju swojego zrób test ii bedziesz wiedziec co i jak . a na przyszłosc -stosuj antykoncepcje!

Gość Zmartwiona_Joasia
A kiedy pojawia się bół piersi w czasie między jedną a druga miesiączką? Nigdy nie przywiązywałam do tego uwagi, ale teraz mnie bolą i jestem ciekawa czy to normalne. Za jakies 8 dni mam dostać okres.

Gość edusia_88
u mnie normalnie przed miesiaczka pojawia się ból piersi ok 3-5dni przed zalezy, teraz ból piersi pojawił sie tydzien przed spodziewana miesiaczka a sutki pobolewały mnie na ok 10 dni przed u mnie to sie nie zdarza wiec zaraz zorietowalam sie ze jest cos nie haloo a z racji tego ze staralismy sie o dziecko to juz mniej wiecej wiedzialam czemu tak jest.

Gość Issssssssska
Ja myślę, że nie jesteś w ciąży, a piersi bolą Cie przed miesiączką. Gdyby tak łatwo zachodziło się w ciąże dodatkowo podczas dni niepłodnych to nie funkcjonowałyby kalendarzyki jako metoda antykoncepcji zakładajac ze masz regularn emiesiaczki.

Gość Zmartwiona_Joasia
up up up