Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksieznadajana

dlaczego bol piersi nie mija wraz z koncem okresu?

Polecane posty

Gość ksieznadajana

zdarzylo mi sie to juz 2 krotnie .

Gość sssssswwwwaaaa
Hej, ja się z bólem piersi męczę od maja. Boli mnie cały czas. Robiłam USG, hormony i nic. Lekarze mi wciskają, że to od soli, karzą czekać 3 miesiące i zobaczymy. Tylko że ja już od 5 lat nie używam soli. Wcale. no szlak mnie trafia, bo czas ucieka a ja się boję najgorszego :) A tobie radzę przejść się do gina lub endokrynologa i zrobić sobie badania prolaktyny. Życzę ci żebyś trafiła na fachowca, co nie rozłoży bezradnie rąk :)

Gość ksieznadajana
od soli heheh powaznie mowisz?:) a @ skapy masz przy bolu piersi czy nie?

Gość sssssswwwwaaaa
taka ich diagnoza, niestety. U mnie okres bez zmian. Tobie rozumiem, przechodzi po kilku dniach, tylko tuż po okresie się utrzymuje?

Gość ksieznadajana
nie mija wraz z koncem okresu tylko utrzymuje sie caly czas choc juz z mniejszym nasileniem i miesiaczki mam skape przez to tez:(

Gość sssssswwwwaaaa
nic się nie martw, tylko leć do gina. Trzeba to sprawdzić, tylko tego nie odkładaj. Myślę że możesz mieć rozregulowane hormony. Głowa do góry :)

Gość ksieznadajana
dzieki :) no pojde pojde ... juz nawet myslalam ze moze to ciaza ale beta wykluczyla wiec pewnie hormony no ale lekarz bedzie wiedzial lepiej co mi jest , jeszcze raz dzięki:)