Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-angel

kremy na rozstępy...jakie??

Polecane posty

Gość crazy-angel

czy ktoś z was stosował jakieś kremy na rozstępy i czy byly skuteczne? ja uzywam teraz revitol stretch march ale dopiero tydzien i jeszcze nie ma efektow jak narazie. czy ktos uzywal tego kremu??

zależy jakie masz rozstępy, jak czerwone to kremy coś pomogą, jak białe to już po ptokach...podobno dobry jest ten eveline na rozstępy, na białe nie pomaga raczej, ale nawilża i zapobiega, kiedyś miałam też taki fajny z rossmana, ale jest drogi, coś koło 41zł. Ogólnie trzeba szukać balsamów z witaminą e, c, mocznikiem(ale to lepiej maści z apteki), kolagenem i elastyną. Zresztą zwykła oliwka dla dzieci też jest dobra.

Gość njknvkvnevn
tak jasne dla kolezanki baju baju

Gość crazy-angel
rozstepy są jeszcze czerwono - fioletowe dlatego staram się robic z nimi co tylko się da... czy jest tu ktoś kto się pozbył rozstępów i są mało widoczne?

Ja gdzies przeczytalam ze to jest najlepsze na swiecie http://allegro.pl/palmer-s-maslo-na-brzuch-maslo-kakaowe-125g-i1995314203.html nie tylko dla kobiet w ciazy i kupilam przyjaciolce, jak sie spodziewala dziecka, ale nic nie mowila :) W kazdym razie widzialam na jakims forum byl caly topic o tym wlasnie specyfiku i podobno dziala tez na biale