Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

czego oczekuje była??????

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

zawaliłem, zdrada, zerwała, rozumiem, kocham ją,po prostu była okazja Gdy do niej zagaduje ona nawija jak to nie mam szans i żebym się odjebał Ale gdy ja z koleji nic nie mówię, to wtedy ona próbuje do mnie zagadać Czy mam ja błagac na kolanach żeby wróciła, jak myslicie czy jej zalezy?

Gość bywam szczesliwa
pytanie na ile tobie zalezy ? mialam identyczna sytuacje, moj tez mnie zdradzil,nawinela sie okazja,wiec skorzystal,niestety poszedl od razu w odstawke mimo iz kochalam. Zbyt mocno mnie zranil,nie potrafilam juz mu zaufac. Padl na kolana,przepraszal,blagal,plakal nic nie pomoglo :( Jedynie co mogl zrobic,to cofnac czas a jak wiadomo tego nie da sie zrobic,wiec sie rozsalismy. Do dzis o nim mysle,mam chyba go gdzies na dnie serca,ale z perspektywy czasu nie zaluje swojej decyzji,raz wybaczona zdrada bedzie kusila go do ponownej, skoro wybaczylam raz,to czemu nie moglabym drugi ? ocknal sie po czasie ......... wiec trzeba najpierw myslec a dopiero potem robic glupoty, ale wy faceci myslicie tylko penisami :o

Gość nooo cózzzzz
"zawaliłem, zdrada, zerwała, rozumiem, kocham ją,po prostu była okazja" wygrała lepsza