Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka martulka

ile dni trwa wyrobienie ksiazeczki sanepidu ????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość pytajka martulka

ile dni trwa wyrobienie ksiazeczki sanepidu ?

Gość powiem i ja.......
ja czekałam tydzień ...tzn zaniosłam do badania próbkę i pani mi powiedziała że za tydzień odbiorę wynik który będzie wbity już do książeczki

Gość pytajka martulka
a nie da sie przyspieszyc ?:D

Gość a co mi tam!
5 dni czekalam od momentu zrobienia wszystkich badań

Gość dwa tygodnie
Zgłosiłam się na badania, dostałam fiolki na kał. Zgłosiłam się w poniedziałek dwa tyg temu, a termin oddania próbek dostałam na czwartek. Tak więc kupkę robiłam we wtorek, środę i czwartek i z każdej pobrałam próbkę. Następnie zawiozłam na badania. Po wynik miałam zgłosić się za tydzień czyli w czwartek. Zgłosiłam się, dostałam wynik, ale pomyliłam się nie było książeczki sanepidu a wynik badań, że jestem zdrowa i nie ma tych chorób co do książeczki nie są wskazane. I z tym papierkiem musiałam udać się do lekarza medycyny pracy, a wcześniej kupić książeczkę w takim sklepie papierniczym i dopiero jak lekarz wbił mi pieczątkę miałam książeczkę. Dodam, że za badania płaciłam 75 zł chyba, za wpis do książeczki 40zł, i kilka złotych jeszcze za książeczkę papierową, ale groszowe sprawy. Całość załatwiania od dnia pójscią po fiolki do dnia pójścia do lekarza medycyny pracy zajęła mi dwa tygodnie. Książeczka ważna jest rok wiec za rok znowu 40 zł wybulę na wpis. Najważniejsze, że chociaż badań powtarzać już nie będę musiała.