Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyanty25

biegunka a ząbkowanie nie wiem co mam juz robic

Polecane posty

Gość antyanty25

moja córka dostała biegunki (nagle) w piątek w sobotę trafiła do szpitala b miała ich już 12 zrobili badania wszystko ok-tak mi powiedzieli. Ma 5 miesięcy nie ma gorączki nic jej nie dolega oprócz biegunki i rozdrażnienia nie chce nic pić i jeść wczoraj wyszłyśmy bo nas wypisali ciągle ma tą biegunkę jedna z doktorek stwierdziła ze to najprawdopodobniej zęby ale czy to możliwe żeby miała aż 12 takich luźnych kupek? dostaje smecte i lacidofil i nic.

Gość antyanty25
Czy naprawdę nikt nie ma dziecka z zębami w dupie?

Gość antyanty25
dzięki że się ktoś podszył poważnie pytam

owszem możliwe.smaruj jej dziąsła żelem na ząbkowanie np dentinox n,pilnuj żeby piła choć po trochu,jeśli będzie płaczliwa albo zacznie krzyczeć to podaj nurofen dla dzieci.nic więcej przy zabkowaniu nie mozesz zrobić.no chyba że czopki Virbucol-ale u mnie nie działają.jak się ząb wybije to przejdzie-aż do następnego kiełka:)

Gość antyanty25
tyko że ja tam nic nie widzę aby wychodziło smaruję dentinoxem kupiłam też paracetamol w syropie ale nie ma żadnej gorączki nie wiem już co może się tam dziać rano zje mleko normalnie i już od tamtej pory jest płacz jęczenie dziś też biegunka kupiłam koper do zaparzania ale nie wiem czy mi wypije bez cukru bo samej wody nawet nie ruszy